Nieuwtjes uit het bestuur

Bestuursvergadering van 4 juli 2014

Hallo Klakkeboemers

De eerste (rustige) repetitie voor Almost, Maine zit erop. Aansluitend bleven de meeste nog plakken bij ons voor de match België-USA. We genoten uiteraard met volle teugen van de overwinning van de Belgen met 2-1. Op donderdag kwam het bestuur ook nog eens bijeen om een en ander te bespreken. Hierbij een korte samenvatting :  • Dennie en Johan werkten een mooi voorstel uit voor de aankoop van een muziekinstallatie. Hiermee ging het bestuur aan de slag en werden wat tegenoffertes gevraagd. Dit werd opnieuw voorgelegd aan Dennie en Johan en op basis daarvan gaan we nu concreet over tot de aankoop van een nieuwe muziekinstallatie.
  • LIDGELD! Volgende mensen zijn nu reeds lid : Kris, Bé, Frederik, Evelyne, Vincent, Paul, Kaatje, Tim, Guido, Linda, Kurt, Griet, David, Lucrèce, Pierre, Lieve, Dennie, Myriam, Willy & Bryan. Mogen we er hierbij op aandringen om de betaling van uw lidgeld voor het verlof in orde te brengen (rek. nr. BE30 6528 2042 8611)? Tenzij u geen lid wenst te blijven, maar laat dat dan misschien weten via een kort mailtje. Marleen Soens heeft beslist om niet langer lid te blijven. Langs deze weg wil ik haar toch bedanken voor haar inzet de voorbije jaren.
  • Zwevegem Kermis : wegens gebrek aan medewerkers, geven we dit jaar verstek.
  • Werkgroep 20 telt momenteel vier leden : Griet, Frederik, Kris en ikzelf. We kunnen hier zeker nog wat volk gebruiken. Nog geïnteresseerden?
  • Sponsors : indien jullie mensen kennen die geïnteresseerd zijn om te sponsoren, dan kunnen jullie een contractje opvragen bij Beatrijs.En nu gaan we genieten van een welverdiende vakantie!!!


Tot volgend seizoen!

Kurt

Uit de oude doos...

Big image

Dag Lief!

Alweer vijf Klakkeboemers die elders aan het werk gaan, en wel terug op Spots Op West. Bieke, Griet, Vincent en ikzelf treden namelijk aan in Dag Lief!, een stukje geschreven door Bieke en geregisseerd door vriend Bart Gerard. Hierboven zien jullie de affiche en hieronder de link naar de site van Spots Op West, waar je eventueel ook kan reserveren. Misschien tot in Westouter???