од компјутер или мобилен

работи и заработувај

Big image

ОВАА РАБОТА СЕКОЈ ЈА ПОСАКУВА

Сигурна интеренет работа , едноставна и проверена , за која е потребано само да ги следите нашите упатства.

Членството е бесплатно!

Помошта околу работата е беплатна!

ПОЧНУВАТЕ ВЕДНАШ ДА РАБОТИТЕ ЗА СЕРИОЗНА ФИРМА

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА НАЈУСПЕШНИОТ ТИМ НА БАЛКАНОТ

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ ВАС !!!!

ДОКОЛКУ СТЕ ТИМСКИ ИГРАЧ

Да си ги покажете менаџерските способности.

Да видите колку можете да бидете успешни во градењето на вашиот тим .

Да си ја покажете и докажете издржливоста до устехот.

Да неправите нешто што другите го посакуваат а незнаат како да го добијат.

Така е, тоа можете да го направите во оваа компанија. Во оваа компанија која работи 18 успешни год. со успешни луѓе. Луѓе кои веруваат во себе, пред се веруваат во компанијата.

Без разлика каде ке почнете со работа , околината е непозната и збунувачка, постои страв и трема . И во оваа компанија ке го осетите истото на почетокот, се разбира со наша помош ќе се обидете да го преовладате тој период.

ОВАА РАБОТА ЈА РАБОТААТ НАД 6 МИЛИОНИ ЛУЃЕ ВО СВЕТОТ

БЕСПЛАТНО ЗАЧЛЕНУВАЊЕ

БЕСПЛАТНА ОБУКА

РЕДОВНА ИСПЛАТА НА ЗАРАБОТКАТА

ОВДЕ ПРИЈАВИ СЕ

СИЛАТА Е ВО ТИМОТ

ШТО ТРЕБА ДА ПРАВИТЕ

На почекот е најбитно да градите тим .

Како го зголемувате тимот, така ви расте и статусот , се разбира и заработката.

После 15 работни денови добивате можност да отворите продавница.....

Ова е само мал дел од можностите за заработка .

ПРЕПОРАЧУВАМ GMAIL АДРЕСА

ПОТРЕБНА Е ЗА ОВАА РАБОТА

ПРИЈАТЕЛСТВО НА FACEBOOK

ЗА ОБУКАТА , ЧЕКОР ПО ЧЕКОР

ВИДЕО ЗА ПОЧЕТНИ ЧЕКОРИ

ПРАТИ ГО УПАТСВОТО

SFI - Pocetni koraci (novembar 2016)
Big image