Centrum voor Zelfbewustzijn

Ontmoet jezelf en anderen!

Big image

Ontdek je kern!

Ben je moe of uitgeput van je werk, van het leven of van altijd je best moeten doen? Ben je jezelf even helemaal kwijt? Ben je op zoek naar rust, ontspanning en plezier in je leven?


Dan ben je bij ons aan het goede adres! Het ‘Centrum voor Zelfbewustzijn’ is een plek waar mensen elkaar en zichzelf kunnen ontmoeten. Mensen die op zoek zijn naar iets, naar verbinding met zichzelf of met anderen, mensen die meer verdieping in het leven willen vinden, zullen in ons centrum voldoening vinden.


Tegenwoordig is een diagnose of 'stempel' nodig voor het krijgen van therapie, maar in dit centrum kun je - betaalbaar - toch 'therapie' krijgen zonder doorverwijzing. Door middel van muziektherapeutische en beeldende workshops zal gewerkt worden aan thema's omtrent zelfbewustzijn, contact met jezelf, innerlijke rust, ontspanning, en positiviteit. Daarnaast is er de mogelijkheid om het lichaamsbewustzijn te vergroten door middel van Tai Chi, Yoga en meditatie.

Mogelijkheden en workshops:

Kom workshops volgen!

Neem contact op met Heleen of Eva en maak een afspraak voor intakegesprek. Naar aanleiding van je wensen zullen we samen bekijken welke workshops passend zijn voor jou en hoeveel workshops nodig zijn om je leven weer op de rails te krijgen.

Centrum voor Zelfbewustzijn

Workshops muziek & beeldend: 25,- per les

Workshops Tai Chi & mindfulness: 15,- per les

Workshops Yoga en meditatie: 10,- per les

Bewust Weekend

Friday, March 11th, 11:45am

Maikenshofrecreatie, Berg en Dal, Netherlands

Berg en Dal, GE

Neem deel aan een Bewust Weekend in maart 2016 en beleef een weekend vol inspirerende workshops, plezier en contact. Wil je er even uit? Laat de sleur van je leven achter en stort jezelf in een all-inclusive weekend met workshops muziek, schilderen, dans en beweging, lichaamsbewustzijn, inspiratie en bovenal 'zijn'. Gezond, lokaal en biologisch eten en drinken met een gezellige groep mensen om te leren kennen en om jezelf bij te ontdekken. Dat alles voor maar 250 euro!


Wil je je aanmelden? Stuur een mail naar heleen@centrumvoorzelfbewustzijn.nl.