VAŠ ONLINE BIZNIS

Vaša Online Kancelarija

Napravite razliku između Online posla i Online biznisa

Ovo jeste konkurs za nove saradnike, ali ujedno Vam je prilika da otvorite svoj sopstveni biznis u kome će te raditi i zarađivati. Napravite razliku izmedju posla za platu i posao u kome investirate sebe i zaradjujete onoliko koliko Vi želite, možete i umete.Online Poslovanje Vam omogučava mogo toga ali je potrebno da uložite mnogi truda da bi dobili.Ovo nije klik plata, ovo je ozbiljan posao u kome može svako da uđe ali samo istrajni ostaju. A verujte, ima nas mnogo.

Mi tražimo saradnike koji su spremni da daju sve od sebe kao što dajemo i mi.

Big image

Šta Vam je potebno?

Potrebno Vam je malo vremena i stpljenja!

Potrebno je da ste punoljetni, da posedujete i poznajete malo rad na kompjuteru, email adresu na GMAIL (ako je nemate sa klikom na GMAIL otvorite je besplatno) i da sebi postavite CILJ.


Ako sve to posedujete onda na REGISTRACIJU!

REGISTRACIJA

Registracija u SFI Kompanii

SLEDEČI KORAK

Nakon što završite registraciju, potrebno je da otvorite svoju email poštu, pričekajte da vam kompanja pošalje mail za da potvrdite Vašu registraciju. Takođe,dobičete email i od kompanije i od mene kao Vašeg spozora u kome imate koje su Vaše početne zadatke i video (koje se nalazi i ispod) po kome će te ih odraditi.Odradite zadatke gledajuči video:
Uputstvo za registraciju i početne korake

ŠTA POSLE USPEŠNE REGISTRACIJE...

Zamolila bi Vas da me kontaktirate na Facebok-u, kako bi smo počeli sa obukom i kako bi Vas uputila u dalji posao.Obuka od vrvnih lidera sa live webinara i grupe za pomoč i podršku.

Ako se još uvek niste REGISTROVALI!

Nadam se da će te doneti pravu odluku i pridružiti se timu uspešnih.