Weekverslag week 9

20140227

Maandag 24 februari 2014

Maandag was de eerste productie dag van de voorstelling kinderboeken die gespeeld werd in het Creator Theater van Sevagram. Toen ik aankwam om 09:45uur stonden alle attributen van de zondag mis nog op het podium. Nadat ik deze samen met Danique en Jip eraf heb gehaald, hebben we gewacht op drama die 40 minuten later dan afgesproken aanwezig waren. Drama is toen gelijk begonnen met de doorloop van de middagvoorstelling. Ik heb in de tussentijd een briefing gegeven aan de EV-studenten die aanwezig waren. Toen de taken duidelijk waren heb ik samen met Frederique, Fleur en Dayle ranja klaar gemaakt en uitgezocht wat de juiste verhouding was. Dit was goed gelukt en we hadden al snel de jerrycan gevuld. Om 12:30uur ben ik samen met Fleur en Frederique naar De Tovercirkel gelopen. Hier hebben we de basisschoolklassen opgehaald en zijn we terug gelopen naar het theater. Toen de voorstelling begon ben ik met de rest van de aanwezige studenten ranja gaan klaarmaken en heb ze toen klaar gezet op de bar, zodat de kinderen ze in de pauze konden pakken. Na de pauze werd nog een stuk gespeeld en na afloop ben ik weer terug gelopen met de basisschoolklas van de Tovercirkel. Eenmaal terug gekomen in het theater hebben we nog kort geavaleerd. Omdat ik het een hele leerzame productie vond heb ik gekozen om de avond ook nog mee te werken. Nadat de avondploeg een briefing had gekregen ben ik samen met Julie achter de crewcatering aangegaan. We hebben gecontroleerd of iedereen die volgens de planning mee zou eten ook daadwerkelijk aanwezig was. Met deze informatie zijn we naar de kok gegaan en hebben doorgegeven hoeveel maaltijden we nodig hadden. Ook heb ik nog samen met Hanneke gekeken naar een tekst die we alsnog op de KTM facebook konden plaatsen, maar aangezien Rene het bijbehorende filmpje nog had is daar niks van gekomen. Roelinda was niet aanwezig en Tom Breemen is haar toen komen vervangen. Met Tom hebben wij allemaal een rondje door het theater gelopen in de schoenen van een gast. Hierdoor zijn er nog een paar punten opgevallen die we gelijk hebben verholpen. Om 17uur werd het eten gebracht en zijn we begonnen met het eten. Na het eten heb ik samen met Liam, Bellice en Kevin de bar klaar gemaakt en heb samen met Kevin een reflecterende jas opgehaald bij de receptie. Deze had ik nodig omdat ik tijdens de inloop van de voorstelling buiten stond als parkeerwachter. Er zijn geen dingen fout gegaan toen ik buiten stond als parkeerwachter. Binnen heb ik voorderest nog achter de bar geholpen.

Dinsdag 25 februari 2014

Dinsdag was de tweede productie dag van de voorstelling Kinderboeken en dinsdagmiddag ben ik om 15:00 begonnen bij Sevagram. We zijn begonnen met een briefing en hebben besproken wat er nog allemaal moest gebeuren voordat de voorstelling begon. Er moest een nieuw draaiboek worden gemaakt, de bewegwijzering moest buiten gezet worden en ik heb asbakken op de rookplek gezet. Ook heb ik de bar in orde gemaakt voor die avond. Om 17:00 uur zijn we gaan eten. Dit was niet helemaal goed gegaan omdat Roelinda hier niet over was ingelicht. Ik was al een van de eerste gaan eten zodat ik de mensen die eten aan het opscheppen waren kon aflossen. Dit ging zonder problemen. Nadat we de foyer hadden schoon gemaakt en de vuile vaat hebben weg gebracht ben ik samen met Frederique reflecterende jassen en een maglite gaan halen omdat ik dinsdagavond opnieuw parkeerwachter was. Toen we naar buiten liepen hebben we de pijltjes voor de bewegwijzering meegenomen en neergezet. We hebben hier tot `19:40uur gestaan en zijn toen weer terug naar binnen gegaan. Binnen had ik niet meer veel dingen die ik moest doen dus heb ik samen met mijn moeder, opa en oma naar de voorstelling gekeken. Na afloop van de voorstelling moest het hele theater worden opgeruimd omdat dit het laatste moment was dat we bij Sevagram waren. Ik heb stoelen ingeklapt, statafels ingeklapt en gezorgd dat alle apparatuur van AV en PT logisch werd neergezet in de kleedkamer.

Woensdag 26 februari 2014

Woensdag was de eerste dag van de week dat ik weer op school was. We zijn in de ochtend begonnen met burgerschap. Bij burgerschap hebben we de film Project X gekeken. Hierbij hebben we een opdracht gekregen om de overeenkomsten tussen Project X de film en Project x Haren te bekijken. Bij beide begon het als een gezellig feestje maar eindigde het in een grote ravage. Na burgerschap hebben we Rekenen gehad waarbij ik aan studiemeter heb gewerkt. Ik heb alles van studiemeter afgekregen in deze les zodat ik de volgende les kan gaan werken aan hoofdstuk 6 in het boek. Na Rekenen hebben we Nederlands gehad. Bij Nederlands hebben we de opdrachten besproken en verder gewerkt in het boek. Bij duits heb ik verder gewerkt in het boek en de grammatica van de derde naamval geleerd

Donderdag 27 februari 2014

Donderdagochtend heb ik samen met Lieve en Kevin gewerkt aan een opdracht die we van Roelinda hebben gekregen. De opdracht was om een presentatie te maken met 3 verschillende, nog onbekende voor ons presentatieprogramma's. Hier kregen we een half uur de tijd voor en ik heb het presentatie programma Todaysmeet goed bestudeert. Dit ging best goed want ik begreep het snel. Todaysmeet is een programma waar iedereen zijn/haar opmerkingen kan plaatsen over een presentatie. Je kan het vergelijken met een chatbox die voor een bepaalde tijd open staat. Nadat we de presentaties van de andere klasgenoten hebben bekeken hebben we zelf de presentatie over de media's gegeven en volgens mij hebben we de programma's goed uitgelegd en duidelijk gezegd wat je er mee kon. Daarna heb ik samen met de werkgroep van de productie kinderboeken gezeten en de productie geëvalueerd. We hebben veel punten opgeschreven waar we van kunnen leren maar zijn ook erg tevreden over het resultaat.

Ik heb de evaluatie samen met Liam uitgewerkt en doorgestuurd naar Roelinda.