Ibiza NLP Closing Party 2015

Graag heten wij jullie van harte welkom op onze Ibiza NLP Closing Party !! Om onze fantastische NLP Practitioner opleiding een mooi slot te geven hebben wij een leuk programma samengesteld. Te beginnen met een lekkere BBQ (vis, vlees, salade etc.). Tijdens deze overheerlijke BBQ worden wij verwend met heerlijke live muziek van het "Armando Cairo kwartet". Na de BBQ kunnen jullie letterlijk met de voetjes van de Vloer. Wij hebben speciaal voor jullie onze gast DJ van vanavond "MIKE" laten invliegen vanuit Ibiza. Omstreeks 23:30 uur sluit hij af en willen wij jullie vragen om een handje mee te helpen om dit mooie feest waardig af te sluiten en de locatie weer netjes opgeruimd achter te laten!

Dresscode voor deze avond is Ibiza style (Bohemian)!!
Om inspiratie op te doen kan je via google "Ibiza style kleding" de nodige afbeeldingen en of websites bekijken! Leef je uit. Be yourself!!

Ibiza NLP Closing Party

Saturday, July 4th, 6-11:30pm

Het Dek, Amsterdamsestraatweg 2, Naarden

Historie: Naarden-Vesting is opgebouwd in de vorm van een ster met 6 hoeken. Deze hoeken heten bastions. Vroeger dienden deze hoge vestingswalen als vooruitgeschoven posten, waar het leger de inwoners van Naarden kon beschermen. Tussen deze bastions liggen kleine eilandjes die ook werden gebruikt als vooruitgeschoven posten, waarmee de dode hoeken van de bastions konden worden gedekt. Deze eilandjes worden ravelijnen genoemd. Op een van deze ravelijnen ligt het unieke onderkomen van Scouting Olav Naarden, Het Dek. Hoe deze naam is ontstaan of wie hem heeft bedacht weten we niet, maar een unieke locatie blijft het wel. Het Dek is te bereiken via de Amterdamsestraatweg, al vanaf de vesting één van de twee toegangswegen.
Aanvang: 18:00-18:30 uur


Start BBQ: 18:30 uur - 20:30 uur


Feest DJ Mike: 20:30-23:30 uur

Radio Bekxx

Rozalla - Everybodys Free by Radio Bekxx