Zou ik een Iphone kopen

Door Rick Venendaal

De iphone

Ik zit al een tijdje te twijfelen om een Iphone te kopen, nu heb ik me daar wat in verdiept om makkelijker deze keuzen te kunnen maken. ik heb dit in verschillende stappen gedaan.

1.Hoe kom ik er op

2.De telefoon zelf

3.Verkoop punten

4.De koop zelf

5.De recensie

Big image

Hoe kom ik er op

Ik ben bij de Iphone gekomen, omdat toch merendeel van mijn vrienden een Iphone heeft ben ik er zelf ook aan gaan denken om een Iphone te kopen. en omdat je hem vrijwel overal tegen komt
Big image

De telefoon

Ik heb natuurlijk voordat ik de Iphone wou kopen gekeken naar de telefoon zelf en waarom ik hem wel of niet zou willen kopen nu ben ik er achtergekomen dat het inderdaad wel de telefoon is die ik zoek alleen is er een nadeel en dat is toch de prijs omdat ik zelf nog al onhandig ben gaan mijn telefoons aardig vaak kapot en daarom is het mede niet slim om een Iphone te kopen. maar toch zou ik hem graag willen en heb daarom gekeken naar de verkoop punten.

De verkoop punten

De Iphone is bij bijna alle mobiele verkoop punten te krijgen toch zie je wel een erg groot prijsverschil, zo kunnen er verschillen van 100 euro zijn. ook ben ik naar wat verkoop punten te gaan om advies te vragen en te kijken naar de telefoon zelf en de abonnementen.
Big image

De koop zelf

Ik heb uiteindelijk toch gekozen om de Iphone 6 niet te kopen, omdat hij na een half jaar in mijn handen al wel kapot zou zijn maar als ik de iphone zou kopen zou ik dit doen bij KPN. Ik heb er voor gekozen om hem niet online te kopen omdat dat qua garantie meestal wat moeilijker gaat. ik bij voor KPN gegaan omdat dit qua korting goedkoper was omdat wij thuis een alles in 1 pakket hebben van KPN en ik daardoor veel extra's kreeg.
Big image

Review

Ik zou eerlijk gezegd geen review online schrijven of iets vrienden laten merken of ik het een goede service en koop vond of niet.