ERA

Event Recording Agency

ERA

 • Eshte agjencion i cili xhiron dhe arkivon evente te ndryshme duke fillu nga ahengjet familjare deri te konferenca te ndryshme.
 • Me nje staf te profesionalizuar dhe pervoje shumevjeqare ne punen qe kryejn e bene qe klientet tane te ndahen te knaqur.
 • Event Recording Agency ka ne dispozicion teknik te mjaftushme dhe kontraktor te ndryshem per ti permbushur kekesat e klienteve.

Të vecantat e agjencionit tonë...

 • Shërbimet që i kryen Event Recording Agency janë: Music Video , TV Reklama, Voice, Fotografi, Kranin, dhe posedojmë Kombin e Reportazhes HD me 8kamera (OBVAN). Ne jemi pajisur me teknologjinë e fundit, të cilat edhe na kanë ndihmuar qe puna jonë të pelqehet nga shumë klientë tanë.
 • Puna e kryer në kohë te premtuar, kualiteti , kreativiteti , mikpritja , besueshmëria , profesionalizmi me një fjalë e bën Event Recording Agency(ERA) që suksesi i saj të vazhdoj ende

Disa nga punet te cilat jane xhiruar nga "Event Recording Agency"

 • Ceremonia e hapjes se "HOTEL EMERALD"
 • Ceremonia e hapjes e fabrikes se Qumshtit dhe Pijeve "DEVOLLI"
 • Ceremonia e hapjes e fabrikes se Pijeve "SINALKO"
 • Ceremonia e Diplomimit te "MEHMET AKIF COLLAGE"
 • Dokumentari per "EU PERSPECTIVE IN KOSOVO (EUPK)"
 • Filmin e metrazhit te gjate "TE MJERET"

Ejani dhe rezervoni mos hezitoni...

Orari i Punes :

E Hene-E Premte - 09:00-21:00
E Shtune - 11:00-19:00
E Diele - 12:00-18:00