Самовработување

ОБЕЗБЕДИ ЈА ТВОЈАТА ИДНИНА

Big image

Добредојдовте !!!

Бизнис на интернет

Да си ги покажете менаџерските способности.

Да видите колку можете да бидете успешни во градењето на вашиот тим .

Да си ја покажете и докажете издржливоста до устехот.

Да неправите нешто што другите го посакуваат а незнаат како да го добијат.

Така е, тоа можете да го направите во оваа компанија. Во оваа компанија која работи 18 успешни год. со успешни луѓе. Луѓе кои веруваат во себе, пред се веруваат во компанијата.

Без разлика каде ке почнете со работа , околината е непозната и збунувачка, постои страв и трема . И во оваа компанија ке го осетите истото на почетокот, се разбира со наша помош ќе се обидете да го преовладате тој период.

Плаќањето се врши секој 10-ти во месецот преку Payoner картичка koja ja добивате од компанијата.

Бесплатна месечна обука во форма на лекција лансирна преку спонзорот.

Сите датотеки и материјали се преведени на разбирлив јазик.

За да го направиш овој бизнис не треба да се бидеш програмер или ИТ специјалист.Доволно е на основни компјутерски вештини, упорност, упорност.

ЗАЧЛЕНЕТЕ СЕ ВО ОВАА КОМПАНИЈА И ОБЕЗБЕДЕТЕ ЈА ИДНИНАТА

ЈАС ЌЕ БИДАМ ВАШИОТ СПОНЗОР И ЌЕ ВИ ПОМАГАМ ВО ОБУКАТА

Зачленете се и Вие и уживајте ги благодетите на оваа работа.

Потребни се соработници кои знаат да бидат упорни и комуникативни.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !

КАКО ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ?

1. Отворете налог на www.gmail.com


2. Притиснете на ПРИЈАВИ СЕ ОВДЕ , потоа одете на

Sing up FREE!

Внесете точни податоци за покасно да не имате проблем

3. Додадете ме за пријател на фејсбук

4. Логирај те се на вашиот акаунт преку www.sfimg.com

5. Проверете си ја емаил поштат и чекајте упатства од мене!

ОВА Е СЕМЕЕН БИЗНИС

Само еден налог правите и на него може да работаат повеќе членови од семејството.

Поделете ја работата - зашто овде има неколку начини на заработка

Месечната заработка и целата работа може да се пренесе на член од семејството во наследство

Big image

НАЈГОЛЕМИОТ МАРКЕТ ВО СВЕТОТ

ОВДЕ ЌЕ НАЈДЕТЕ СЕ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ДА КУПИТЕ

ОВДЕ МОЖЕТЕ ДА ЈА УКЛУЧИТЕ И ВАШАТА ПРОДАВНИЦА

ОВДЕ МОЖЕТЕ ДА ПРДАВАТЕ , ДА УЧЕСТВУВАТЕ ВО АУКЦИИ,

ДА СЕ ЗАБАВУВАТЕ И ЗАРАБОТУВАТЕ


ШТО ТРЕБА ДА ПРАВИТЕ

Да се зачлени те и да ги пратите упатствата од спонзорот

Да слушате вебинари само за нашиот тим

Да ги примените сите Ваши вештини за да дојдете до заработка

АУКЦИИТЕ се една од начините на заработка

На аукции се добиваат за мали пари вредни производи.
ПРИЈАВИ СЕ - ОВДЕ

Јас како Ваш спонзор ќе Ви помогнам во обуката.Овде тимски се работи.

ЗАЧЛЕНИ СЕ - БЕСПЛАТНО Е

Веднаш по зачленувањето ке добиете порака на Вашата емаил адреса со упатство за работа

ПРЕПОРАЧУВАМ со GMAIL АДРЕСА

Ќе Ви треба за оваа работа

ПРЕПОРАЧУВАМ ПРИЈАТЕЛСТВО НА FB

Сите комуникации за обуката се на FB

Big image
ВИДЕО ЗА ПОЧЕТНИ ЧЕКОРИ

Следете го редоследот на задачите

SFI - Pocetni koraci (novembar 2016)
Big image