L'INVENCIÓ D'HUGO

Pau Salvador

FITXA TÈCNICA

Títol: L'invenció d'Hugo


Estrena: 2011


Dirigida per Martin Scorsese


Música: Howrd Shore


Guio: John Logan


Llocde Gravació: París


Muntatge: Delma Schoonmaker


Gènere: FantàsticActors i actrius

Sinopsis

Hugo Cabret és un noi horfe que viu amagat als rellotges d'una estació de París. Amb l'ajuda d'Isabelle aconsegueix arreglar sense autòmat que el seu pare havia trobat. arran d'això descobreix el pasat de George Méliès.


La història del cinema en la pel·lícula

Els germans Lumière

A la pel · lícula apareixen a els germans Lumière, a els creadors del cinematògraf. En aquesta part, George Méliès (Ben Kingsley) Explica com va Descobrir aquest Aparell.
1895: LA LLEGADA DEL TREN (HERMANOS LUMIÈRE)

George Méliès

George Méliès va néixer el desembre de 1895. Va ser dels primers que va veure la projecció de la primera gravació amb el cinematògraf dels germans Lumière. Aquest inventar li va encantar i com que un a els Lumière no li van voler vendre en i construir un. Amb el cinematògraf va rodar un munt de curtmetratges del qual el mes conegut és viatge a la Lluna. Fins que va esclatar la Gran Guerra (Primera Guerra Mundial) i va haver d'abandonar la seva vida del cinema.


La música

Howard Shore

Howard Shore és el compositor de la banda sonora de l'invenció d'Hugo.

És conegut per compondre la banda sonora del senyor dels anells i el hobbit.

Va ser nominat als Oscars per la BSO de la pel·lícula l'invenció d'Hugo.


Anàlizi d'una escena

Estem als inicis de la pel · lícula. Veiem Que el pari d'Hugo Porta des autòmat. Es va enviar el piano Molt fluix Que acompanya al robot. Quan el pare d'Hugo ensenya el mecanisme d'Hugo, la Música Creix d'intensitat i sembla Que assortiment del cost de l'autòmat com si és tractés d'una capseta de música.


escena de la pelicula "La invención de Hugo"

Valoració personal

La pel·lícula és molt bona, els efectes especials impressionants (quan ensenya els engranatges dels grans rellotges) i segur que amb 3D encara més. La música és molt bonica i et condueix directament als gloriosos anys 20-30.


Molt recomanable.