EL NOTICIARI 6.0

Les nostres notícies - 5 -

Esmorzars

Hem detectat que a l’ hora del pati alguns nens i nenes de l’ escola llencen els entrepans a la brossa o al terra. Intentarem buscar alguna solució entre tots i totes:

A tutoria vam debatre l’assumpte. Una possibilitat podria ser quedar-nos 5 minuts a classe i esmorzar tranquil·lament.


Nadia i Natalia.


P-3: Taller de pintura

Els nens/es de p-3 van venir a la nostra classe (6è b) per a que els hi fecim unes lletres per fer un cartell (taller de pintura). Ens vam reunir i vam acordar d’utlitzar la tècnica de collage per a que les paraules quedessin bé. Després ens van dir que volien col·laborar amb nosaltres més sovint. Quan van marxar ens van donar les gràcies.


Jesús i judit.


Mona de Pasqua

La mona és un pastís dolç i esponjós. És una tradició que simbolitza que la Quaresma i les seves absitències han acabat


Actualment, les mones presenten una gran diversitat, encara que abans generalment eren rodones.

Inicialment, la mona era una massa de coca elaborada amb sucre, i d'altres llaminadures, amb ous durs a sobre, tal com es veu al dibuix de la dreta del segle XIX, però amb el temps els ous es van tornar de xocolata i a la fi van esdevenir la base de la mona


Exposició de mones

Divendres 22 de Març a la sala del menjador va tenir lloc l’exposició de mones de 6è, els nens i nenes es van preparar per portar les mones més boniques que han passat per l’escola.

I desprès ens les vam menjar tots junts.

BON PROFIT!


Pau i Marc

Colònies 2013

Del dia 10 fins al 12 d’ abril anirem de colònies a Prades, desprès de 6 anys tornem al primer lloc que vam anar de colònies. Un lloc fantàstic ple de bons records.

I com que acabem l’etapa de primària esperem gaudir tots junts com una família.


Pau i Marc.