Biodanza i Drammen

....dans for livet!

Nytt tilbud i Drammen! Gratis prøvetime!

Har du kjent på følelsen av å ikke egentlig leve livet fullt ut?

At du ikke alltid nyter livet sånn som du skulle ønske,
at du ikke kjenner den indre gleden så ofte du skulle ønske?

I Biodanza inviterer vi deg til å oppleve livet i deg - her og nå - direkte i din egen kropp. Biodanza er en kroppsorientert metode som gir deg mulighet til å erfare livet i deg selv, i relasjon med andre og i fellesskap. De erfaringene du gjør deg underveis i biodanzaklassen, tar du med deg ut i hverdagen, og du vil kunne kjenne mer glede - rett og slett for ingenting! Du vil kunne oppleve at du er mer tilstedeværende, at du finner mer rom til deg selv og ser flere muligheter i hverdagen - kun ved å danse Biodanza ukentlig. Biodanza er en kroppsorientert prosess hvor du inviteres til å la hjernen hvile og delta med kroppen. Ingen dansetrinn skal læres, bare kom som du er og vær den du er!

Hver torsdag kveld kl 18.30-20.30 på Aquarius Studiesenter, Nedre Storgate 20, Drammen

Vi møtes i Aquarius' hyggelige lokaler - hvor du gjerne kan komme litt tidlig og nyte en kopp te før vi starter.

Ta gjerne med en vannflaske, og ha på klær det er godt å bevege seg i. En biodanzaklasse inneholde både aktivitet og hvile, hvor du hele tiden selv bestemmer intensitetsnivået som er behagelig for deg. Vi danser helst barbeint, for å ha god kontakt med underlaget.


Har du ikke prøvd Biodanza før, kan du få en prøvetime til kun kr 50! Ellers kan du kjøpe klippekort (5 ganger) til kr 800, eller droppe innom for kr 200 pr gang.

Hvem er vi?

Mer om Biodanza

Biodanza er skapt av chileneren Rolando Toro, og er utbredt over store deler av verden. I de senere år har Biodanza også kommet til Norge. Biodanza er et vitenskapelig basert system, basert på kunnskap om kroppens biologi, fysiologi og psyke, samt menneskets iboende behov (instinkter). Musikk, rytme og bevegelse har en sterk påvirkning på kroppen vår, og biodanzalæreren invitererer deg med på en oppdagelsereise der du erfarer din kropps respons på de stimuli du får underveis i timen. Det handler ikke om å gjøre øvelsene "riktig", men å la deg inspirere til å uttrykke deg gjennom din egen kropp. Gjennom øvelser og bevegelser balanseres nervesystem og hormonsystem, og du vil kunne oppleve mer balanse, ro og glede i livet ditt, som en konsevens av deltakelse i ukentlige biodanzaklasser.