CASALS ESTIU '18

De 4 a 8 anys (de P4 a 2n de Primària) - EL MUSICAL

CASALS ARTÍSTICS D'ESTIU

Us proposem uns casals d’estiu màgics i creatius on a partir d’una història inventarem un mon màgic ple de música, moviment, jocs d'aigua, descoberta d'instruments, contes i cançons. També farem tallers plàstics per construir i sobre tot, ens ho passarem molt bé! Comptem amb professors d'El Musical que amb molta imaginació i alegria preparen aquests Casals!!

SETMANA 1 => del 2 al 6 de juliol de 2018

“El pintor i els elfs entremaliats”

A través del conte del “Pintor i els elfs entremaliats”, ens endinsarem en les seves aventures i compartirem entre tots els assistents una setmana enriquidors, lúdica i divertida. Us presentem una proposta plena d'activitats molt diverses en el camp de la música, l'expressió corporal i plàstica. L'últim dia del casal, el divendres 6 de juliol, hi haurà una presentació del conte per a totes les famílies. Us hi esperem!


Professores:

Meritxell Balada. Llicencia en Pedagogia de la Dansa al Conservatori Superior de dansa de Barcelona. Paral·lelament realitza els els estudis de Rítmica Dalcroze (especialitat moviment) a El Musical de Bellaterra. Forma part de la Companyia de dansa La Veronal, Bebeto Cidra Cia., Iker Gomez … Des de fa 10 anys és professora de dansa de l’E.M.Música i Dansa de Santa Perpètua de Mogoda.

Aina Plans Codina. Actualment estudia Pedagogia de la Música i el Moviment a la Universitat de les Arts de Berlín. És graduada en el Bachelor de Rítmica Dalcroze al Conservatori de Bellaterra. Participa activament en projectes artístics relacionats amb el teatre, la dansa i les arts plàstiques. Ha adquirit experiència docent en diferents centres musicals a Catalunya i Alemanya. Realitza diversos cursos relacionats amb la pedagogia i l'aprenentatge musical a Catalunya, Suïssa i Finlàndia.

SETMANA 2 => del 9 al 13 de juliol de 2018

“Construim i descobrim LA CIUTAT”

Us proposem anar construïnt una ciutat a l’aula, amb carrers, places i espais diferents. Espais amb volums i ombres, amb circuits i plans. Espais per a interactuar, experimentar, caminar de mil maneres, olorar i escoltar.

És una proposta que combina activitats molt diferents en el camp de la tecnología, la plàstica, la música i el moviment.


Professores:

Marta Canellas. Bachelor's degree in Arts, Music and Movement Pedagogy Universität für Music und Darstellende Kunst Wien, Viena. Coordinadora de l’etapa 0-7 anys i mestra de música i moviment a El Musical de Bellaterra i coordinadora i professora del Postgrau en Música, Creativitat i Moviment que coorganitza El Musical i la Universitat Ramon Llull.

Núria Palau. Mestra, compositora i pianista. Llicenciada en Belles Arts (UB). Maestra en educación musical UB. Bachelor en Rítmica Dalcroze por el Conservatorio El Musical de Bellaterra. Professora del Postgrau en Música, Creativitat i Moviment que coorganitza El Musical i la Universitat Ramon Llull.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Edats: De 4 a 8 anys (de P4 a 2n de Primària)

Horari: de 9:00 a 14:00 (8:30 acollida pels que ho necessitin)

Preu: 110€ la setmana. PREU ESPECIAL 2 SETMANES: 205€


Activitats: Tallers plàstics i de construcció - Cançons i contes - Música i moviment - Jocs d'aigua


Cal portar: 2 Esmorzars - Bata per manualitats - Roba còmoda - Banyador, tovallola i xancletes pels jocs d'aigua (i una muda de recanvi)


Formes de pagament:

- En efectiu al moment de fer la inscripció a la Secretaria del Musical

- Ingrés al nº de c.c. Banc Sabadell ES49-0081-0432-06-0001039514


El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - 93 580 42 46