Deep Blue Group

Investing Guide at Deep Blue Group Publications LLC Tokyo: Kyndige skat planlægning tips til slutningen af året

Visse bevægelser, du kan gøre inden udgangen af 2014 kan reducere din skat bill væsentligt når du filen din tilbagevenden næste år. Nu er det tid til at gennemgå nogle vigtige kreditter og fradrag.


Som udgangen af året nærmer sig, er det tid til at tænke om at spare betydelige penge af planlægning for April. Det er selvfølgelig, når din selvangivelse for 2014 skal betales.


Og hvad du gøre inden udgangen af 2014 kan gøre en enorm forskel i om du ender med at have flere penge til at tilbringe i 2015 efter indgivelse af selvangivelsen 2014. Overveje nogle vigtige kreditter og fradrag at udnytte nu.


• Job søgning eller job flytte. Hvis du leder efter et nyt job i år eller er på vej til en ny, indse, at hvis du specificere på selvangivelsen, kan du bruge jobsamtale ture, CV udskrivning omkostninger og flytte udgifter til at reducere din skat. Bevægelige udgifter gælder kun hvis du har flyttet mindst 50 miles til at tage et nyt job. Og job-jagt rejseudgifter gælder kun, hvis de opfylder omkostninger tærskler og ikke var omfattet af arbejdsgiveren.


• Velgørenhed begynder i dit skab, garage eller IRA. Du kan donere tøj, computere, biler, og materiel og andre investeringer til IRS-godkendte velgørende organisationer og få fradrag. Med tøj, liste dem med dagsværdier og har velgørende underskrive listen. I tilfælde af en bil afhænger værdien om velgørenhed sælger eller holder den.


Mennesker med aktier, gensidige fonde eller andre investeringer, der er steget i værdi, at give aktier direkte til velgørenhed og få den fulde værdi som et fradrag. Dette er klogere end sælger en investering og giver kontanter i stedet til velgørenhed. Sælger normalt betyder, at du skylder Onkel Sam for kapitalgevinsten. Du undgå at betale Onkel Sam for disse gevinster, hvis du give aktier direkte til velgørenhed, herunder kirker.


• Last-minute indkomst flænge. Mange værdifulde kreditter som barn-skattefradrag eller ældre/handicappede kredit afhænge at sikre din indtægt ikke overstiger visse beløbsgrænser. Hvis du forudser, at være lige over grænsen, kan du muligvis skåret indkomst ved årets udgang. Hvis du har en bonus kommer i December, Spørg, det ankommer i januar. Hvis du er selvstændig, kan du fakturere en klient sent i December, så betalingen ankommer i januar. Vente med at sælge aktier eller obligationer, der har fået, eller sælge en anden investering med tab for at kompensere for den samlede gevinst. Seniorer over 70½ må desværre tage minimum distributioner fra IRAs, selvom der tilføjer uvelkomne indkomst.


• Gå til lægen.For lægeudgifter trækkes, skal de samlede 10 procent af din justeret bruttoindkomst eller 7,5 procent hvis du er over 65 år. Så gå til tandlægen eller lægen nu; måske købe briller eller recepter. Gå til irs.gov for yderligere oplysninger.


• Tænk 401(k) for nem indkomst skæring.Den nemmeste måde at skære indkomst er at stash flere penge ind i dit 401 (k) eller fradragsberettigede IRA, eller åbne en 401 (k) eller SEP IRA for en lille virksomhed. Maksimale 401(k) bidrag er $17,500 eller $23,000 hvis over 50.


Se virkningen af spare mere på dinkytown.net. Se små-business hjælp på irs.gov.


• Få hjælp med college omkostninger.Hvis du eller dine børn er i skole, eller hvis du tager en speciel kursus i dit job, maksimere store kreditter. Betale nok i undervisning og gebyrer i år at få det kreditmaksimum på $2.500 pr. studerende under den amerikanske mulighed for kredit. Hvis du har maksimeret kredit i år, vente til næste år, hvis du kan, for at betale college regninger så du kan få $2.500 maksimum næste år. Se indkomst cutoffs og regler på irs.gov.


For voksne at tage ekstra klasser, skal du bruge levetid læring kredit for at få op til $2.000 på $10.000 i udgifter. Skønt besparelse for college? Du kan få et fradrag på din stat indkomstskatter, hvis du bidrage til en 529 college spareplan i din tilstand.


• Dit hus kan hjælpe. Hvis du modtager en januar regningen for din pant eller ejendomsskat, overveje at betale det ved udgangen af December. Store miljømæssige forbedringer som solpaneler kan også give en kredit op til $500.