SGO run team ADRZ

10 september

Ik ben Gina Jansen

Ik ben werkzaam als dokters assistente i.o. op de spoedeisende hulp in het
Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes.


Ik loop mee met de SGO run. Het is een estafette-loop waar we met twee teams aan mee lopen, met het doel geld in te zamelen, allemaal binnen te komen, maar om er voornamelijk een leuk en gezellig project van te maken.


Vanaf het ziekenhuis in Goes lopen we over de Zeelandbrug richting Zierikzee, verdere langs Bru, over de Philipsdam en Tholen naar Bravis in Bergen op Zoom. De totale afstand zal dan uitkomen op 75 km..

Ren voor je SEH

SGO fonds staat voor Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds, een fonds dat aan de ene kant geld inzamelt en aan de andere kant subsidies aan onderzoek binnen de spoedeisende geneeskunde toekent.

SGO run staat analoog voor Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksrun. Een benefiet-run om geld in te zamelen voor het fonds

beschrijving

Op zaterdag 10 september 2016 is de SGO run georganiseerd, een gesponsorde estafetteloop van SEH naar SEH door heel Nederland.

Opbrengsten komen ten goede aan het Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds (SGO fonds)

Sponsoren

Voor de SGO run zijn we op zoek naar sponsoren. Hiervoor is alle hulp welkom. Je kunt je opgeven door me een berichtje te sturen met je naam en het te sponsoren bedrag. Je kunt me bereiken op g.jansen1203@gmail.com

sponsoren

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-