TM TEAM UPDATE

GET READY! IT'S GONNA GET WILD!!!

Big image

Members development and Tracking

Development in tracking sta trenutno naši najnujnejši nalogi. Poslali smo ven vprašalnik za feedback in vprašalnik za KSA. Vendar člani vprašalnikov ne izpolnjujejo, zato je vaša primarna naloga, da jih opomnite, da morajo vprašalnike izpolniti.


To je bil eden izmed namenov, zakaj smo uvedli tracking sistem in sem vam dala navodilo, da jih kontaktirate in se dogvorite za srečanja z njimi ter vodite preglednico o tem, kdo je kaj izpolnil in kdo še ne. Kdor do roka ni izpolnil npr. vprašalnika (9.2.), mu morate že naslednji dan pisati in ga opomniti, da ga mora izpolniti. Lahko jim napišete še en opomnik v soboto zvečer recimo, ex. The deadline for this questionnaire is tommorow, please fill it out (and attach the link). Nika bo poslala, kdo še ni izpolnil. Hkrati ko jim pošjete ta opomnik, jih spomnite še za feedback vprašalnik.

Do 12.2. naj bo izpolnjenih 80% vseh vprašalnikov.Kar se tiče developmenta je res pomembno, da se z vašo 'skupinico' srečate in se tudi pogovorite - feedback (AIESEC ex., team, LC in general) in - njihovi načrti za prihodnost (ex. naslednje 4 mesece in daljno prihodnost). Mislim da je najboljše, da si pripravite nekaj vprašanj. Dobite se z njimi - mogoče lahko kontaktirate VP-je in vprašate kdaj imajo redne sestanke in se pred temi sestanki dogovorite, da se z vsakim članom posebaj pogovorite; ali pa se dogovorite za čisto drug termin.

- za vsakega si tudi zapišite njihove odgovore, saj jih potebujemo, ko bomo načrtovali ekipe novega terma

- da bomo lahko naredili njihov career plan in set goals

Deadline: 21.2.

MOTIVATONAL DAY

Motivacijski dan bo 22.2. v LJ, trajal bo cel dan. Jutri (6.2.) bomo delale na agendi in bomo do 9.2. imele pripravljeno agendo.


Bo na Vojkovi 63, za to moramo rezervirati prostor.


Agenda je najpomembnejši del, zato moramo do 9.2. dobiti čim več idej ter agendo počasi že zaključevati. Tako da mi pošljite ideje do sobote dopoldne, še posebej Manca (ker te jutri ne bo); z Niko in Moniko pa bomo jutri se pogovorle o tem. Vendar lahko že do jutri premislita malo o agendi in možnih 'idejah' za 'delavnice'.

RECRUITMENT

Objavila sem prijavnico za recruitment, na katero se lahko prijavite tudi ve. Rok je do 9.2. (23.59).


TM bo v OC teamu rekrutacije in z načrtovanjem rekrutacije začnemo naslednji teden, tako da lahko si že pripravite kakšne ideje za npr. promocijo, potek rekrutacije, induction seminar itd. (to si še posebaj pripravite, če se boste prijavle za OCP), saj mora imeti vsak, ki se prijavi še intervju z mano.


Rekrutacija bo v polnem zamahu od 12.2. naprej - SO GET READY!!! IT's gonna be insane!

-> insanely awesome!!!

LCM in WORKSOHP - Raphael nas uči portugalsko :)

LCM je nasledji teden in bo v znamenju naših EP-jev :) EP-ji bodo predstavili sebe, svojo državo, svojo AIESEC exp. itd. in naredili bomo predstavitve trenutnega stanja v ekipah. Ter šli potem na pivo.WORKSHOP

- MANCA se dogovarja z Raphaelom o workshopu, sem ji že rekla, naj se do jutri zmenta kako se Raphaelu zdi, kateri termin bi bil bolj primeren itd. (moramo objavit čimprej !!!!)

- rezervirat se mora predavalnico (povabimo lahko tudi zunanje ljudi; tko da če imate frende, ki bi se radi naučil osnov portugalščine (to bodo res osnove!!!) - they are wellcome)!!

- nardit mini promocijo!!!

- nardit flyer!!!

- pomagat Raphaelu nardit agendo, če bo rabu!

.

.

.