The Koyal Group

Fraud Training and Consulting

Koyal's International svig uddannelse og Consulting Group involverer top-ranking industri konsulenter og eksperter med over 125 års erfaring i svig management. Dækker 82 lande i nutiden, omfatter Koyals ydelser følgende:

* At skabe et bedrageri afdelingen for en virksomhed. Dette gør krig mod svig en taktisk job hvor højt uddannede personale dedikerer sig til udfordringerne frontalt og ikke som en deltid eller bibeskæftigelse opgave hvor andre vigtige problemer vil reducere ens effektivitet.

* Formulering af politikker, strategier og metoder. Strategi er vigtig i enhver kampagne mod kriminalitet. Skal man kender fjenden, Sun Tzu og alle andre sports træner mener. Uden en klar tilgang til at angribe spørgsmålet om svig, kan man måle sine succeser.

* Udvikling af svig lederuddannelse. Den overordnede kampagne mod svig kræver direkte orkestrerer virksomhedens indsats mod at nå nul-svig. Alle, der har en ejerandel på virksomhedens fremtid skal kende hans eller hendes rolle i det større billede.

* Oprettelse af uddannelsesprogrammer for alle medarbejdere. Naturlig følge med det forrige element, uddannelse af hver personale på alle niveauer er nødvendig for en vellykket bekæmpelse af svig forvaltning og gennemførelse. Vi kan forstå dette mere, når vi indser, at de kriminelle sind ofte bruger folk nederst til at få deres måde til dem øverst og omvendt, hvad passer deres planer. Koyal anerkender denne kendsgerning.

* Oprettelse af interne og eksterne undersøgelse personale. Uden de mennesker at gøre arbejdet i intelligens inden for og uden selskabet under undersøgelsen, vil en kampagne for bekæmpelse af svig mislykkes. Grave op oplysninger kræver at vide hvor og hvad man skal kigge efter. Svindlere gerne skjule i skyggerne; disse efterforskere arbejde er at give lys til at afsløre svindlere ulovlige gerninger.

Uddannelse er virkelig et værdifuldt værktøj til bekæmpelse af svig. Hver medarbejder forventes at forstå og lokalisere svig til enhver tid og endnu vigtigere, at tage skridt til at forhindre eller udrydde den. Nogen kan have en rolle at spille inden for hans eller hendes begrænsninger i behandlingen af spørgsmål om svig. Det er ikke en opgave for blot én person, men for en gruppe af mennesker eller endda afdelinger inden for en virksomhed at tackle. Hvordan Koyal går om uddanne folk er gjort med følgende mål:

* Foretage online kurser eller på business beliggenhed giver hjælp til handicappede medarbejdere

* Kurser præsenteres i forskellige sprog for nemheds skyld

* Kurser vil indarbejde svig division's procedurer, retningslinjer og kontakter

* Frisk kurser er fastsat på årsbasis

* Custom-monteret kurser efter virksomhedens mål

* Kan opgraderes og redigerbare kursus for at holde kurser opdateret

* Interessant og spændende kurser

I betragtning af ovenstående, Koyal bestemt begriber behovet for virksomheder at være helt klar til at møde udfordringerne i forbindelse med svig. Ingen indsats og mulighed for er spildt i at nå målene for virksomhedens anti-svig division. Tab på grund af svig er indtægter spildt, men man ser på det. Virksomheder kender værdien af penge sat ind i forsikring, lige så meget som svig gerningsmændene gør selv om i en snoet vej. Korrigere denne pest i samfundet er en krævende opgave. Som Koyal forsøger at uddanne folk, hvordan man forebygger svindel, håber det at indgyde frygt blandt dem, der åbenlyst udfordrer løse af ærlige virksomheder til at tjene mennesker med engagement og integritet.