Janosh Nieuws

Nieuwe code: Authenticiteit

Big image

Aanpassing versus Authenticiteit

In afwachting van de Grand Cross, het kosmische hoogtepunt waar veel over gesproken wordt, voel ik van alles gebeuren. Ik kan de informatie haast niet verwerken, zoveel gebeurt er op dit moment. Als je om je heen kijkt, lijkt het misschien niet zo, maar toch is er energetisch veel gaande. Ons 'slapende' DNA ontwaakt en dat zorgt voor verwarring. Ineens kun je heel andere verlangens krijgen dan wat je gewend was. In het uiterste geval zie je dat het leven zoals je dat leidde, ineens niet meer klopt, als gevolg van het aanpassen aan anderen.


De nieuwe code Authenticiteit heeft me veel inzichten gegeven. Het is alsof ik nu zie waarom we zo graag willen zijn zoals anderen zijn. Waarom we willen hebben wat anderen hebben. Gebruik de code om je eigen antwoorden te vinden, zodat je gaat inzien hoe belangrijk 't is om te zijn wie je écht bent.


Van hart tot hart,


Janosh

Big image

Nieuwe code: Authenticiteit

Je zit in een proces van verandering en authenticiteit is de uitkomst. Je wordt uitgedaagd om contact te maken met wie je echt bent en dit vereist dat je de heersende meningen loslaat. Dit kan een moeilijk proces zijn, want in de energie van dualiteit en competitie zijn we constant gefocust op anderen. Juist in deze tijd is het belangrijk om kleur te bekennen, een standpunt in te nemen en je eigen koers te gaan varen, in plaats van te kopiëren wat anderen zeggen of doen. Authenticiteit betekent dat je uniek bent, dus probeer niet iemand te zijn die je niet bent. Ga uit van je eigen kracht, je eigen waarheid, en wacht niet op goedkeuring van iemand anders om te handelen naar wat jij voelt. De frequentie van Authenticiteit helpt je om te geloven in jezelf en de neiging tot aanpassingsgedrag los te laten.

Big image

Kosmisch hoogtepunt!

Er is een interessante tijd aangebroken. Een grootse, kosmische gebeurtenis die wordt aangeduid als de Grand Cross is aanstaande en dit heeft veel invloed op de energie op aarde. Men voorspelt een totale zonsverduistering in de noordelijke Atlantische Oceaan op of rond 21 maart 2015. In aanloop naar deze eclips staan ons grootse, planetaire invloeden te wachten. We gaan gezamenlijk door een grote transformatie die bedoeld is om ons te zuiveren van het karmische verleden.


Janosh Live Webcast

De avond van de eclips organiseert Janosh een live webcast waarin hij de mensen in contact brengt met de heersende energie van dit moment. Doe mee en geniet van de nieuwe activatie Zelfgenezing, die je helpt om emotionele pijn van het verleden te genezen.


Vrijdag 20 maart 2015

Tijd: 21.00 uur

Link: www.janoshgrandcross.com