DRIVE2DEVELOP - JULI Update I

Divide & Conquer

Beste deelnemers,

Inmiddels is er een week voorbijgegaan sinds onze laatste meeting bij Seats2Meet in Utrecht. Met deze nieuwsbrief een update van de vorderingen van de afgelopen week en wat er op de planning staat.

De notulen van de meeting kan je terugvinden in de Dropbox folder onder het mapje notulen. De meeting stond in het teken van bestuurlijke reform en aanpassingen op de huidige gang van zaken om het allemaal iets efficienter te maken! Divide en conquer, alleen samen kunnen we deze reis mogelijk maken en daarom is inzet en toewijding van iedereen die meegaat ontzettend belangrijk. Vrijwillig is immers niet vrijblijvend :)

Hieronder een foto van de sheet die wij hebben opgesteld met de taken die men heeft opgepakt. Helaas kan ik hem niet omdraaien, maar de file is ook te vinden in de Dropbox. Je kan D2D in 7 commissies delen: Bestuur, Logistiek, Marketing, Nederland, Zuid Amerika, Develop, en Design. In deze commissies hebben mensen hun voorkeur uitgesproken over welke taak ze graag op zich willen nemen. Graag onderling even bespreken wie commissiehoofd wil zijn, zo kunnen we gerichter afspreken en werken. Willen jullie dit volgende week uiterlijk voor vrijdag 5 juli naar marijke@drive2develop.nl mailen?


Diegenen die er afgelopen meeting NIET bij waren, graag even aansluiten bij een commissie op Asana :)


Last point: er is nog ruimte voor meer teams om mee te gaan met deze reis. Nodig je kennissen, vrienden en familie uit naar de informatieavond op 9 juli in de Seats2Meet. Hopelijk zien we veel nieuwe maar ook bekende gezichten :) We zijn met name nog op zoek naar een medisch team!


Alvast een heel fijn weekend!

Marijke


Olaf Reizen & Tickets

Onlangs heb ik een meeting gehad bij Olaf waar de route nog eens goed is doorgenomen en de vaste verblijven zijn vastgesteld. Met name in de grote steden is verblijf in hostels aangeraden. Ook zal er in Cartagena voor 2 dagen een plekje geregeld worden. Uitgebreide informatie hierover staat in de map Partners -> OlafReizen.

Tickets kunnen vanaf NU geboekt worden! Hiervoor dien je direct contact op te nemen met Olaf via olaf@olafreizen.nl. Samen met zijn collega Ingrid zorgt hij ervoor dat je vlucht geregeld is. Hij wil snel de opties erin zetten en heeft hiervoor je paspoort gegevens nodig. Betaling vind pas later in het jaar plaats (denk November).


Checklist

1) Profiel updaten in Dropbox


  • Paspoort copy
  • In excel file je naam, adres, woonplaats, e-mail etc. invullen (+ photo :))


2) D2D e-mail aanvragen bij Egbert (als je hem nog niet hebt!)

3) Commissiehoofden aanstellen binnen je eigen team!

4) Sluit je aan bij je commissie in Asana!

5) Nodig je vrienden, familie en kennissen uit voor de informatiebijeenkomst 9 juli in de S2M Utrecht.

Partners

Over Drive2Develop

Drive2Develop organiseert rally's rondom grote sportevenementen waarbij lokale maatschappelijke ontwikkeling centraal staat ten bate van goede doelen.