Nieuwsbrief: Zonne-Energie

Een schoon milieu, dat wilt u toch ook?

Energie van Zonne-Energie

Met ingang van het nieuwe jaar leveren wij van Zonne-Energie energie aan u. Onze energie is enkel afkomstig van de zon en daardoor volledig duurzaam. Hierdoor zij wij, en u verantwoord bezig met het milieu. Een schoon milieu, dat wilt u toch ook?
Big image

Het team van Zonne-Energie

Wij zijn altijd bereid om u te helpen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, internet en Facebook.

Wie zijn wij? van links naar rechts: Egberts, Claudia, Roy, Siska, Marjan en Wiebe.

Tel: (06) 123 456 78
E-mail: zonne-energie@nederland.nl
Website: www.zonne-energie.nl
Facebook: www.facebook.com/zonne-energie

Wat doen wij precies?

Hoe genereren wij energie?
Door het hele land hebben wij zonneweides en daken die volstaan met zonnepanelen. Onze panelen beschikken over de nieuwste technologieën, waardoor het geheel duurzaam is. Voor u en het milieu betekent dit een hoog rendement.

Hoe werken zonnepanelen?
De zon schijnt op de zonnepanelen. De zonnepanelen bevatten een laagje silicium wat zonnestraling omzet in energie. De energie wordt opgeslagen en gaat door naar uw omvormer. Vanaf dit stadium is de energie bruikbaar. Via uw energiemeter kunt u het verbruik aflezen. Het gebruik van zonnepanelen is in het geheel onschadelijk voor het milieu. U bent dus volledig verantwoord bezig met het milieu.

Mogelijkheden
Er zijn bij ons twee mogelijkheden, zo kunt u er voor kiezen om een duurzaam energiecontract af te sluiten of huurder te worden van één of meerdere zonnepanelen. Bij het afsluiten van een contract ben u geheel verantwoord bezig voor het milieu en kunt u gebruik maken van subsidieregelingen. Wanneer u er voor kiest om huurder te worden bestaat de mogelijkheid dat u meer opbrengt dan dat u verbruikt, overige energie kunt u via de Kwh-meter terugleveren aan het net. Hier ontvangt u een in geld uitgedrukte vergoeding voor.

Wij gaan voor het behoud van de aarde!

Als we met zijn allen verantwoord omgaan met de aarde, zullen we het behoud hiervan kunnen verlengen en schone lucht inademen. Dat wilt u toch ook?