1-DAAGSE ACCESS BARS® CURSUS

Een Dynamisch Lichaams Process : Oneindige mogelijkheden!

Een gemakkelijke manier om dingen te veranderen

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven ongedaan maakt waarin jij geblokkeerd bent om te veranderen.


Hoe werken de Bars precies?

Door zacht je vingers op de Bars punten op het hoofd te plaatsen, kan je op een effectieve wijze alles wissen dat daar opgeslagen is.

Waarom zou je dat willen doen?

Access Consciousness is erachter gekomen dat als je functioneert vanuit vooringenomen oogpunten over je beperkingen en wat er allemaal niet mogelijk zou zijn in leven, dat dit précies is wat e rook in je leven verschijnt. Door al die beperkingen, oogpunten, gedachtenpatronen te wissen komt er een hele verscheidenheid aan mogelijkheden beschikbaar waardoor je leven veel fijner en gemakkelijker wordt.


Bijvoorbeeld: elke gedachte over geld dat je belangrijk acht, de energie en de electrische component van die gedachte zijn opgeslagen in de Bar genaamd ‘geld’. Er zijn Bars punten voor creativiteit, genezing, lichaam, controle, bewustzijn, macht, verouderen, sex…en nog veel meer. In total zijn het er 32.


Kan je je voorstellen wat je allemaal zou kunnen doen en creeren als je los zou komen van je beperkingen? Je zou beter zijn in het ondernemen, genieten van een betere sex leven, van meer harmonieuze relaties, dieper slapen, meer energie hebben…stel je voor dat je met veel energie je bed uitstapt, dat je geen problemen met geld hebt en dat je je fijn voelt in je lichaam?


De Cursus

Tijdens deze 1-daagse cursus leer je de Bars punten kennen, leer je een sessie geven, krijg je verschillende praktische tools van Access Consciousness die je direct kan toepassen in je leven en ontvang je een Bars Manual.

Je zal twee Bars sessies ontvangen en geven tijdens de cursus. Dit leidt ertoe dat je op 1 dag veel loslaat, en er veel veranderingen in het leven onstaan bij mensen. Doordat je twee sessies geeft en ontvangt, kan je zowel genieten van wat een Bars sessie je allemaal kan brengen, en het geeft je ook de kans om meer duidelijkheid te krijgen over de Bars punten. Er zal ook een DVD getoond worden waarin de grondlegger van Access Consciousness, Gary Douglas, over de Bars spreekt en een voorbeeld-sessie geeft.


“De Access Bars®” is de basis en een eerste bouwsteen van Access Consciousness. Het is echt het begin van een hele nieuwe manier van leven!


Voor meer informatie over de Bars:

www.bars.accessconsciousness.com

Praktische Informatie

Drankjes en lekkernij worden aangeboden tijdens de les. Breng wel zelf een lunch pakket mee. Doe iets comfortabels aan, en als je een massage tafel hebt die je mee kan nemen: laat het me weten!


Voor meer informatie:

Email: Kalpanarts@gmail.com of

Tel: +31 611361571


Investering in jezelf: €160

Herhaling binnen een jaar €80

Lestijden:

10.00-18.00 / in 2 delen (4 uur & 3 uur)


Je kan om deze les vragen,Neem gewoon kontakt met me op, dan kunnen we het opzetten!

Kinderen zijn heel snel in het leren van Bars en hun sessies zijn vaak dynamisch!

Een kado voor jou!

Kijk naar deze clip waarin de oprichter van Access Consiousness, Gary Douglas, je een tool geeft die je direct kan toepassen en magisch werkt!
what else is possible
What are the Access Consciousness Bars?

Gegarandeerd Ontspannend!