TOET: De mannen van Minsk

familievoorstelling 17 november 15.00 uur

Op vrijdagavond 15 november neemt het Codarts Symphony Orchestra (CSO) het gehele podium van Ketel 1 in beslag. Om 20.15 uur start dan het concert dat zij geven met onder andere de Dans met de zeven sluiers van Strauss.

Het CSO bestaat uit studenten van de Bachelor- en de Masteropleiding Muziek van de afdeling Klassieke Muziek van Codarts Rotterdam. Het gezelschap telt zeker twintig nationaliteiten. Op het programma staan ook Stravinsky’s vioolconcert in D en Symphonie Fantastique van Berlioz.


Houders ToBe-pas kunnen gratis naar binnen (wel eerst reserveren!). Meer informatie en verkoop kaarten: www.muziekstroomdordrecht.nl of www.energiehuis.nl.


15 november 2013 | 20:15 | 10 euro, gratis toegang ToBe-pashouders

De Mannen van Minsk 6+

Annie en Bertje willen niet gaan slapen. Hun ouders dreigen dat de Mannen van Minsk ze komen halen als ze nu niet onmiddellijk onder de dekens kruipen en het licht uitdoen.

Zo begint deze muziekvoorstelling die het midden houdt tussen een musical, opera en hoorspel. Het Matangi Quartet en zangers Marieke Steenhoek en Wiebe-Pier Cnossen brengen de ontregelende wereld van Minsk op virtuoze en hilarische wijze tot leven.

De voorstelling is in première gegaan tijdens De Kinderboekenweek.


17 november 2013 | 15:00 | 10 euro, 5 euro t/m 15 jaar

Oorkaan trailer De Mannen Van Minsk