The Woo Group Review RBC

The Woo Group Review RBC Wealth Management Hong Kong USA på RBC søk 15 studenter som er ledende endring

Scholarship Søknadsfrist er 19 februar 2015


TORONTO, 9 desember 2014 - en mulighet til å gjøre en reell samfunnet forskjell, en "tankevekkende" mulighet til å jobbe frivillig i utlandet og viktig hjelpe med den økonomiske byrden opplæring-disse er blant fordelene sitert av tidligere vinnerne av RBC studenter ledende endre stipend som RBC begynner å godta årets programmer.

Programmet gir $150.000 i stipend til 15 Canadas mest kommunal-tenkende studenter i tre kategorier: eksamen High School eller CÉGEP, første Undergraduate-grad eller diplom, og andre grad eller diplom.


Programmer er nå åpen og tilgjengelig online.


"Dagens elever ønsker å gjøre en forskjell i sine lokalsamfunn og i verden. Vi ønsker å hjelpe studenter fokus på det som er viktig for dem, oppfordrer sine civic spirit og akademiske mål, uten å måtte bekymre seg så mye om å betale for den økende kostnader av skolen,"sier Melissa Jarman, direktør, Student bank, RBC.

Ifølge statistikk Canada betalte heltid studenter i gjennomsnitt $5,959 i skolepenger i 2014/2015, opp 3,3 prosent fra i fjor.


I tillegg til monetær stipend, seks meg vi turer gis for studenten. For å hjelpe elevene få verdifull praktisk erfaring, tilbyr RBC studenter en mulighet til å frivillig i en gratis barn initiativ i utlandet, med å bygge, støtte og lære i fellesskapet.

Lauren Wilson hadde aldri reist utenfor Nord-Amerika før henne meg å vi tur i mai 2014.

Beskriver hennes erfaring som "tankevekkende", sa Queen's University biologistudenten hennes frivillig arbeid med en helse-klinikk i Kenya har forsterket sin lidenskap for å forfølge en karriere innen medisin og folkehelse.


"Jeg var utsatt for en helt ny kultur og livsstil som er vesentlig forskjellig fra vestlige livsstil. Jeg lærte aspekter av livet som vi tar for gitt, som rent vann og en overflod av næringen. Jeg lært om meg selv, min frykt og mine lidenskaper,» sa hun.


"Hver dag, unge mennesker over hele Canada blir deres lidenskap til handling, og min bror Marc og jeg er begeistret over at igjen RBC studenter ledende endre stipend feirer makten som disse unge menneskene har til å forandre verden," sier Craig Kielburger, medgrunnlegger av gratis barna. "Som en del av stipendet, vil mottakerne ha en unik mulighet til ikke bare gjøre en forskjell i verden, men også vokse som leder for sosial endring ved å lære fra en ny kultur og koble med et nytt fellesskap."


Brianna Desveaux ligger midt i sitt første år som en dobbel major i kjemi og matematikk ved Cape Breton universitet. Hun tilbyr tre tips når du fyller ut studenter ledende endre stipend program:


Snakke om hva du er opptatt.


Inkluder alt du har deltatt på. Ikke noe er helt for lite.


Vær deg selv. Ikke prøv å høres ut som noen du ikke.


For å kvalifisere for et stipend, må alle søkere canadiske borgere eller fastboende med en minimum 70 prosent gjennomsnitt i deres siste fullførte år. Studenter med nedsatt funksjonsevne som delta eller planlegger å delta etter videregående skole på deltid er også kvalifisert. Se vilkårene for detaljer. Scholarship mottakere er valgt for deres fremragende akademikere, men det er også en sterk vekt på civic og frivillige engasjement.


Om RBC Student stipend


Hvert år, tilbyr RBC over $ 550 000 i stipend (Dette inkluderer RBC studenter ledende endre stipend, RBC Aboriginal Student utmerkelser programmet og Stipendprogram for barn av RBC ansatte).


The Woo Group Review RBC Wealth Management støtter et bredt spekter av samfunnet tiltak gjennom donasjoner, sponsing og ansatte frivillige aktiviteter. I 2013 bidro vi mer enn $104 millioner årsaker blant donasjoner og samfunnsnyttige investeringer på mer enn $69 millioner og 35 millioner dollar i sponsing.