Suribet's nieuwe sporttypes

Nu meer mogelijk!

.

In een poging om onze dienstverlening te verbeteren hebben wij onze keuze aan sporttypes uitgebreid met maar liefst 2 nieuwe sporttypes.
Big image

Mixed Martial Arts

Mixed martial arts (MMA) is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten. Net zoals bij boksen, wordt er onderscheid gemaakt op basis van verschillende gewichtscategorieën en op basis van wedstrijdervaring (klasse N, C, B, A). De wedstrijden duren meestal drie ronden (variërend van drie tot tien minuten elk) en worden meestal beslist door een knock-out, tap-out (aftikken), of jurybeslissing.


DE WEDSTRIJDDUUR

1) Een MMA wedstrijd kan worden afgesproken op:

a) 2 x 3 minuten (geen verlenging mogelijk) (Nieuwelingen)

b) 2 x 5 minuten. (verlenging van 5 minuten mogelijk) (B-klasse en A-klasse)

c) 3 x 5 minuten. (verlenging van 5 minuten mogelijk) (A-klasse)

d) 1 x 10 minuten. (verlenging van 5 minuten mogelijk) (A-klasse)


Resultaat Wedstrijd

Bij deze sport type kan er een winnaar en een verliezer uit de bus komen.

U wedt op: welke speler de wedstrijd wint.

Als een wedstrijd in een gelijkspel eindigt worden de weddenschappen ongeldig verklaard.

Big image

Squash

Squash is een intensieve racketsport waarbij twee spelers naast elkaar op een baan, in een gesloten ruimte met een speciaal squash racket en squash bal elkaar spelen.


Resultaat wedstrijd

U wedt dus op: welke speler de wedstrijd wint.

Bij squash geldt een puntentellingsysteem, nl. het "par-11" systeem. In elke rally wordt een punt gescoord, ongeacht of die gemaakt wordt door de serveerder of door de ontvanger. Wie het eerst 11 punten scoort met twee punten verschil, wint de game en wie de eerst drie games wint, wint de wedstrijd. Wanneer de stand 10-10 bereikt is, wordt het spel verlengd, totdat één van de spelers twee punten méér maakt dan de andere speler en daarmee de game wint. Dit puntentellingsysteem is door het WSF (World Squash Federation) ingevoerd om lange wedstrijden te voorkomen.

Bekijk ook onze matches of the day

Big image