Academia WOW Retreat în Natură!

Obține cea mai bună versiune a vieții tale.

România - 29 martie - 2 aprilie

Retreat în natură - 5 zile pentru dezvoltare personală/spirituala

Evadarea din stresul și distracțiile vieții cotidiene, descoperirea magiei naturii și deblocarea adevăratului tău potențial cu o retragere de 5 zile pentru dezvoltare personală și spiritualitate în inima paradisului ... pentru a-ți găsi propria inimă!


Această retragere oferă o experiență transformativă care combină puterea vindecătoare a naturii cu meditația și practicile șamanice, vechea cale a yoga (Patanjali), dansuri spirituale, învățăturile și practicile lui Gurdjieff, vindecare spirituală, ateliere și activități de grup.


Încorporată într-un decor natural impresionant, această retragere este concepută pentru a vă ajuta să vă reconectați cu sinele interior, să vă cultivați autoconștientizarea și să obțineți noi înțelegeri cu privire la călătoria voastră personală de creștere.


Fie că căutați să găsiți pacea interioară, să vă îmbunătățiți relațiile sau să depășiți provocările personale, această retragere oferă mediul perfect pentru a vă susține obiectivele și aspirațiile.


De-a lungul evenimentului, veți fi ghidați de Northern Deer Alexander, un învățător spiritual, șaman și vindecător experimentat și plin de compasiune, care vă va oferi atenție și susținere personala.


Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a vă conecta cu persoane cu mentalități similare, de a vă împărtăși experiențele și de a învăța unii de la alții - aceasta este Comunitatea WOW!

PROGRAM

ZIUA 1


16:00-18:00 Introducere în seminar - ceremonie de bun venit și orientare

stabilirea intențiilor pentru retreat

18:00-20:30 Introducere în practicile Gurdjieff - aprofundare în psihologia umană și legile energiei, motivației și puterii voinței

20:30-21:30 Cina - practică cu alimentele pentru a combate dependența de mâncare și a deveni mai puternic

21:30-23:00 Învățături - discutii despre vindecarea șamanică (cum să ne vindecăm pe noi înșine și pe alții - cum să scăpăm de stresul care creează tulburări în corpul nostru fizic, emoțional și mental).ZIUA 2


08:30-10:00 Practici de dimineață - umple-ți ființa cu energie emoțională și vitală puternică, care este baza perfectă pentru tot ce vrei să realizezi în viața ta

10:00-11:00 Mic dejun

11:00-13:00 - Calea de creare a prosperității

13:00-15:00 - Calea de creare a prosperității

15:00-16:00 Prânz

16:00-18:00 Meditație ghidată despre iubirea de sine și acceptare

18:00-20:30 Dans

20:30-21:30 Cina - practică cu alimentele pentru a combate dependența de mâncare și a deveni mai puternic

21:30-23:00 Învățături - discutii despre vindecarea șamanică (cum să ne vindecăm pe noi înșine și pe alții - cum să scăpăm de stresul care creează tulburări în corpul nostru fizic, emoțional și mental).ZIUA 3


08:30-10:00 Practici de dimineață - umple-ți ființa cu energie emoțională și vitală puternică, care este baza perfectă pentru tot ce vrei să realizezi în viața ta

10:00-11:00 Mic dejun

11:00-13:00 Dansul SHIVA pentru a crește câmpul nostru personal de influență

13:00-15:00 Vindecarea prin rugăciune și iertare

15:00-16:00 Prânz

16:00-18:00 Practica de vindecare folosind puterea voinței noastre

18:00-20:30 Practică pentru vizualizare

20:30-21:30 Cina - practică cu alimentele pentru a combate dependența de mâncare și a deveni mai puternic

21:30-23:00 Învățături - discutii despre vindecarea șamanică (cum să ne vindecăm pe noi înșine și pe alții - cum să scăpăm de stresul care creează tulburăriZIUA 4


08:30-10:00 Practici matinale - îți umpli corpul cu energie emoțională și vitală puternică, care este baza perfectă pentru tot ceea ce dorești să realizezi în viața ta.

10:00-11:00 Mic dejun

11:00-13:00 Exerciții de respirație sau dans

13:00-15:00 Vorbitul în public

15:00-16:00 Prânz

16:00-18:00 Teatru șamanic

18:00-20:30 Stand-up Comedy pentru putere personală și stimularea încrederii în sine!

20:30-21:30 Cină - Practică cu alimentele pentru a elimina dependența de mâncare și a deveni mai puternic

21:30-23:00 Timp liber pentru relaxare și jocuri sau pentru a viziona împreună un film cu învățături spirituale.ZIUA 5


08:30-10:00 Practici de dimineață - Umple-ți corpul cu energie emoțională și vitală puternică, care este baza perfectă pentru tot ceea ce vrei să realizezi în viața ta.

10:00-11:00 Micul dejun

11:00-13:00 Ritual șamanic/ Pictarea viitorului și crearea căii pe care dorești să o urmezi

13:00-15:00 TAROT

15:00-16:00 Prânz


Sfârșitul programului.


Iti dorim tot ceea ce este mai bun pentru tine!

Liderul și Mentorul Evenimentului

Alexander Northern Deer este un shaman cu multă experiență, fie că poartă uniforma shamanică sau haine obișnuite în inima lui este doar iubire pentru oameni, cunoaștere și ghidare pentru căutătorii adevărului, dedicare pe viață în evoluția personală a celor care vor să fie liberi și fericiți. A călătorit în toată lumea timp de 22 de ani și a adunat experiență și înțelepciune pentru a le da mai departe într-un fel unic, simplu, pe înțelesul tuturor. Este Fondatorul Scolii World of Wisdom & Spiritual Adventure unde predă cunoașterea ce o are în seminarii, cursuri, ritualuri și excursii în multe locuri de putere din lumea aceasta minunată în care trăim( România, Grecia, Turcia, Peru, Spania, Azores, UK, Belgia etc)

Relaxarea și bucuria GARANTATE!

  • LOCAȚIA în care vom fi ne asigură condiții optime pentru toate practicile. Are camere călduroase si comode. Camera de lucru este curată, călduroasă, spatioasă, potrivita nevoilor noastre. Nu uitați să puneți în bagaj haine comode pentru interior și haine groase pentru exterior, o pelerină de ploaie și ghete de munte.

Închipuie-ți că începi ziua...

... cu practici matinale, sesiuni de yoga și meditație, urmate de un mic dejun delicios și sănătos preparat cu ingrediente proaspete și locale.


Apoi, veți începe o drumeție ghidată prin peisajele impresionante și veți conecta cu puterea vindecătoare a naturii.


După-amiaza, veți participa la ateliere de creștere personală, vindecare emoțională, iertare, recunoștință și gândire pozitivă, sau veți lua parte la ateliere creative, cum ar fi pictura, desenul sau teatrul spiritual sau călătoriile șamanice.


Veți avea, de asemenea, suficient timp pentru reflecție personală, relaxare și plimbări în liniște în natură.


Seara, veți savura cinele în grup și ceremonii, cum ar fi ceremoniile de foc pentru eliberarea emoțiilor negative, sesiuni de yoga la lumina lumânărilor și sesiuni de vindecare care vă vor ajuta să eliberați tensiunea și să obțineți o relaxare profundă.


Veți avea, de asemenea, ocazia să participați la meditații ghidate, vizualizări și ritualuri creative de noapte care vă vor ajuta să cultivați pacea interioară, echilibrul emoțional și reducerea stresului.


La sfârșitul evenimentului, veți simți că sunteți încărcați, reînnoiți și pregătiți să începeți un nou capitol al vieții. Veți pleca cu o mai mare conștientizare de sine, putere personală și bucurie interioară, și cu o nouă apreciere pentru frumusețea naturii și puterea transformatoare a drumului dvs. către creșterea personală.


Nu ratați această oportunitate de a lua o pauză de la agitația vieții. Indiferent dacă sunteți în căutarea păcii interioare, îmbunătățirea relațiilor sau depășirea provocărilor personale, această retragere oferă mediul perfect pentru a vă susține obiectivele și aspirațiile.


Deci de ce să mai așteptați? Rezervați-vă acum locul și pregătiți-vă să experimentați magia naturii și a propriului dvs. univers interior!

WOW RETREAT in BUSTENI - ROMANIA, - February 2022

Retreat - Obține cea mai bună versiune a vieții tale.

Wednesday, March 29th, 4pm to Sunday, April 2nd, 4pm

DJ103D

Viștișoara, BV


  • PARTICIPARE și ÎNREGISTRARE


Pentru a participa este nevoie de inscriere și plata avansului de 500 lei la acest link

https://www.woworld.org/wow-academy-retreat-rom/


  • Preț seminar - 950 Lei
  • Preț cazare plus trei mese pe zi - (1050 Lei cu approximatie)
  • Pentru membrii WOW ACADEMY și YOGA ACADEMY: Preț seminar - 750 lei + (Preț cazare plus trei mese pe zi - 1050 lei aprox)


  • ***Pentru membrii WOW ACADEMY for SPIRITUAL GUIDES & THERAPISTS: Preț seminar- 0 lei + (Preț cazare plus trei mese pe zi - 1050 lei )

*** (Scrie-ne pentru a intreba cum sa devii membru al ACADEMIILOR NOASTRE - Vezi mai jos informatiile de contact)
  • Pentru mai multe informații ne puteți suna la nr de telefon - 0722 457 082 - Elena Niculae
______________________________________  • Pentru INSCRIERE si plata avans 500 lei apasa butonul "👉 INREGISTRARE AICI" 👇
Moments from Olympus Mt. Retreat with WOW - Summer 2022 - Greece!

Întrebări frecvente despre reatreat:

1. Ce este unic la acest reatreat?

Unic aici este angajamentul nostru de a aduce participanților experiența necesară pentru a înainta pe drumul evoluției lor și nu să vorbim despre teorii sau ce poate fi posibil. Avem practici în care fiecare experimentează teoriile despre care vorbim. Asta îți dă cea mai mare împuternicire și transformare interioară.


2. Cu ce este diferit față de alte reatreat uri? Abordarea pe care o avem este unică și total diferită față de alte întâlniri spirituale sau dezvoltare personală. Este foart intens - ceea ce asigură fiecăruia cea mai profundă transformare. Intenția noastră este ca transformarea să se întâmple în timp real și nu după un an. Folosim tehnici de Teatru Spiritual care nu sunt folosite în alte reatreat uri . Cu aceste tehnici abordăm cunoașterea pe un nivel experimental și nu doar teoretic. In plus folosim tehnici din arte martiale ezoterice, shamanism, yoga tantra, tehnici moderne, tehnici vechi, o abordare unică a muncii interioare așa cum nu găsești în altă parte. Abordarea se face din toate părțile posibile a spiritului, a sufletului, a minții, a emoțiilor și a corpului fizic.


3. Ce certificări aveți? The Abordarea Spirituală pe care o avem este atât deunică încât nu avem . Dar va putem da un certificat de participare in reatreat urile WOW Academy. Am fost inițiat în tradiția shamanică și am călătorit în toată lumea în ultimii 20 de ani și tot ce am experimentat și studiat în acest timp este parte din viața mea . Deci nu dețin o diplomă in care să spună că am studiat în mod normal această cunoaștere. Eu și instructorii mei transmit direct de la spirit și dintr o viață plină de experiențe spirituale ezotrice la cel mai înalt nivel


4. Ce alte programe oferiți? Exceptând taberele WOW Academy avem trei scoli online(3 Academii) proiectul Travel Capsule( călătorii în toată lumea, în locuri de putere pentru a ne conecta la natură și alte civilizații), coaching personal cu mine - Northern Deer și alte programe unice - cursuri online, prgrame de educație gratuite si cu plată ( avem un canal youtube unde punem video cu diferite teme privind evoluția personală, mintea, psihologia , plus Facebook live streams unde vorbim despre teme similare)

Noi suntem THE WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE

Acesta este o comunitate, o școală a înțelepciunii care ajută indivizii să REUȘEASCĂ, să-și ia viața în PROPRIILE lor mâini și să-și ÎMBUNĂTĂȚEASCĂ experiențele de viață până la expansiunea conștiinței.

Vă invităm la evenimentele noastre, seminariile, excursiile și întâlnirile noastre!