Delamere Pennine Associates

Internasjonal handel nyheter

Big image

Afrikansk Region


• Investere i Sør-Afrika - er tiden nå moden for investorer å flytte noen av sine midler i 'utvikle nasjonen"Sør-Afrika? Les sammendraget av Sør-Afrikas President Mbeki tilstanden i nasjonen adressen til parlamentet, nylig utgitt i Cape Town. Fulltekst adressen også tilgjengelig. Besøk denne siden.


• Vårt firma har en løpende kontakt med private høgskoler i Sør - Afrika, og disse høyskoler er alltid på jakt etter kvalifiserte faglærere i ulike felt, for eksempel reise & turisme, språk, IT-kompetanse, business fag, pluss mange flere karriere områder. Hvorfor ikke nyte en arbeidsferie i denne vakre delen av verden, kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon.


Caribbean bassenget regionen


• FNS forsamling Condemns amerikanske boikotten på Cuba - FNs generalforsamling kåret av 167 til tre 27 November 2001 for en løsning oppfordret alle land å nekte å etterkomme nesten 40 år gamle amerikanske økonomiske boikotten på Cuba. Les hele historien


Asian Region


• Kina tilnærminger siste hinder å WTO - medlemskap - forhandlerne gir Kina klarsignal for Kina til å delta i World Trade Organization. Forhandlerne enige om å vilkår slik at Kina blir med i WTO, priste avtalen som et signal av tillit i en global økonomi ramponert av terrorisme i USA og frykt for resesjon. (Associated Press)


• Industribedrifter i Kina - dette er den største databasen med mer enn 400.000 industribedrifter i Kina. Kina har vært i stand til å produsere nesten hvert element på en brøkdel av kostnadene i forhold til Amerika. Økonomien i skala, gunstig regjeringens politikk, lavpris av arbeidskraft etc. har gjort dette mulig. I år eksportert 2004 Kina noen U.S.$250 milliarder verdt av produserte varer til USA alene og U.S.$600 milliarder verdt av varer samlet. Kina er en industriell kraften huset. Mens verdien av eksport fra Kina til USA var 250 milliarder USD i 2004 ble den akkumulerte verdien av disse varene når den til slutt nådde forbrukerne anslått for å være i området av U.S.$800 milliarder. Disse varene er åpenbart omsettes på et betydelig merke til forbrukerne. Klikk her!


Andre verdens regioner


• Hvordan å drive forretninger med Kina - veiledningen virksomhet omfatter en rekke syv selvstudium moduler som utvikler bevissthet og forståelse av nøkkelelementene i kinesisk business kultur, forretningsstrukturer, business tradisjoner og business etikette. Modulene er fullpakket med hint, tips og praktiske strategier slik at du kan bygge mer produktiv kommersielle relasjoner i Kina, samt arbeid og kommunisere mer effektivt med kinesiske forretningskontakter. Du vil forstå hvorfor kultur er viktig i internasjonal business og hva du trenger å vite om kinesisk kultur og forretningskultur. Du kan bruke et verktøy for å starte, bygge og bruke Guanxi med kritiske grupper i Kina. Forretninger med Kina


• Drive virksomhet i Latin-Amerika - som business samhandling mellom USA og Latin-Amerika fortsetter å øke, så gjør etterspørsel og mulighet for enkeltpersoner som forstår denne unike regionen og kan med hell forretninger det. Latin-Amerika er et utviklende økonomisk område som tilbyr flotte utsikter for mange amerikanske bedrifter. Dette området inneholder et vell av naturressurser, tilgjengelig arbeidskraft og forbrukernes etterspørsel både amerikanske produkter og tjenester. Dette kurset gir studentene foundation og innsikt som de må kunne opptre virksomhet i regionen og markedet amerikanske bedrifter ønsker for å vokse inn i denne fruktbare expanse. Hvor vellykket business avtaler og partnerskap er oppnådd i er Latin-Amerika kunnskap ikke funnet blant amerikanske bedrifter. Drive virksomhet i Latin-Amerika vil forsyne studentene med verdifull kunnskap for å utvide og akselerere sin karriere i dette nye økonomiske feltet. For detaljer om dette kurset "drive virksomhet i Latinamerika" (MTC 3101) gå til våre Online kurs siden, klikk her og velg kategorien katalogen "Management & Business" Klikk her.


• Sentral- og Sørøst-Europa 2011 - anbefalt av Delamere Group. Denne nye utgivelsen er en omfattende undersøkelse av land og territorier i Sentral- og Sørøst-Europa, omfatter dekning av den siste økonomiske og politiske utviklingen. Grundig revidert og oppdatert analytiske artikler skrevet av anerkjente eksperter og dekker spørsmål om regional interesse, inkludert: sentral- og sørøst-europeiske økonomiene; Minoriteter i Sentral- og Sørøst-Europa; Miljøstyring og EU-utvidelse; Østersjøområdet; Bosnia og Hercegovina etter Dayton; Virkningen av EUs integrasjon på og sosialpolitikk reformer i Sentral- og Sørøst-Europa; Dagens Hellas i Sørøst-Europa; samt tillegg religionene i regionen og russiske Baltic territorium av Kaliningrad. Besøk Delamere internasjonale bokhandelen.


• Den World News Network - den nyeste siste nytt og viktige hendelser fra hele verden...


• Ikke glem å registrere deg for vårt siste nyhetsbrev, som inneholder oppdaterte nyheter og informasjon om Global handel. Abonner. For en gjennomgang av tidligere utgaver å gå arkiver.


• Gruppen Delamere og markedsføring divisjon, Delamere markedsføring, har nylig utviklet en online tjeneste knyttet til nyheter, forskning, Sysselsetting og kjøpere guider, direkte mot industriledere og styring av selskaper og tjenester i Professional Audio & Video (ProAV), kringkasting, post-produksjon Film, HD-Radio, IP-TV (Internet Protocol Television) Digital Cinema og Mobile TV. Vi har 4 veldig populære nettsteder, Professional Audio & Video nyheter & Kjøperveiledning og Broadcast utstyr nyheter & kjøpere Guide, pluss Digital Kino nyheter & Kjøperveiledning og Post produksjon nyheter & kjøpere Guide, som distribuerer ukentlig nyhetsbrev med de siste nyheter, produkter & informasjon, bransjetrender & hendelser. pluss jobbmuligheter, og gratis firmaoversikt. I løpet av neste knyttet 12 måneder flere nettsteder blir utviklet og lansert direkte til tjenester i lyd/video og kino næringer. Disse elektroniske tjenestene vil inngå i vår divisjon, Delamere digitale medier, en verdensleder inne digital media og digital nyhetstjenester.