Work Cited

Pudu Puda

photo credit: <a href="http://www.flickr.com/photos/giuliag/1438287885/">Giuliagas</a> via <a href="http://photopin.com">photopin</a> <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/">cc</a>


photo credit: <a href="http://www.flickr.com/photos/kaptainkobold/100508526/">Kaptain Kobold</a> via <a href="http://photopin.com">photopin</a> <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/">cc</a>


photo credit: <a href="http://www.flickr.com/photos/bartmaguire/36246204/">bartmaguire</a> via <a href="http://photopin.com">photopin</a> <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/">cc</a>


photo credit: <a href="http://www.flickr.com/photos/tim_ellis/3705965114/">tim ellis</a> via <a href="http://photopin.com">photopin</a> <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.0/">cc</a>


Jimenez, J. & Ramilo, E. 2008. Pudu puda. In: IUCN 2012. IUCN Red List of Threatened Species. Version 2012.2. <www.iucnredlist.org>. Downloaded on 19 April 2013.


photo credit: <a href="http://www.flickr.com/photos/nicholas_t/4806366566/">Nicholas_T</a> via <a href="http://photopin.com">photopin</a> <a href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/">cc</a>


Dahalcon. "World's Smallest Deer: One Week Old!" Youtube. May 24, 2010. Web. 19 Apr. 2013.

Da


Mammals. Alexandria, VA: Time-Life, 1997. Print.