Turism

Despre Cazare si Nu Numai

Plateste mai putin pentru camera de Hotel

Iata idei despre cum poti obtine cel mai pret la cazare la hotel:

1.) Afla care sunt tarifele de cazare la hotelul pe care il ai in vizor. Camera la hotel nu este ieftina, mai ales cand platesti tariful de cazare intreg. Avand acest lucru in minte, poti stabili un prag maxim si nu vei plati niciodata mai mult (poate doar cumparand un pachet care include si alte servicii). Vei gasi preturile intregi de cazare la acel hotel verificand pagina oficiala a unitatii.


2.) Verifica daca nu cumva gasesti pe Internet oferte speciale sau alte promotii oferite direct pe site-ul oficial al companiei respective.


3.) Suna la hotelul dorit, din cadrul lantului hotelier vizat. De foarte multe ori preturile pentru un anume hotel pot fi mai reduse decat cele afisate pe site. Intodeauna, dar intodeauna, intodeauna intreaba de tarife mai scazute de cazare.


4.) Destul de des poti economisi bani sau poti obtine un upgrade la camera folosind punctele obtinute. Poti obtine acest lucru, intrand intr-un program de loialitate al hotelului respectiv.


5.) Inainte de a face rezervarea, compara preturile utilizand alte site-uri cu profil turistic. Incepi prin a compara cu cele mai populare dintre acestea care in general au si cele mai bune oferte.


6.) Alege un hotel din apropierea unei gari sau aflat in proximitatea unui aeroport, in locul unui din centru. Acestea au tarife mult mai scazute pentru aceleasi conditii de cazare. In acest caz trebuie sa te interesezi cu privire la mijloacele de transport disponibile in acea zona pentru a te asigura ca nu vei fi nevoit sa platesti o gramada de bani pe taxi.

Big image