ELECTRODYNAMIC SYSTEM

Fem un bé pel món l'espai ho necessita més que ningú

Explicació del problema:

Els científics alerten que a l'espai cada cop hi ha més brossa. Restes de naus espacials i satèl·lits que fan voltes a la Terra a gran velocitat i que són molt perilloses. Nosaltres tot aixó no ho notem ja que l'espai esta molt lluny de nosaltres peró algun dia o altre ens pot arribar afecta ja que actualment hi han més de 500.000 objectes que afectan a la terra el nostre espai. Els científics calculen que actualment hi ha tones i tones de ferralla que fa voltes a la Terra a gran velocitat. Uns objectes que, per petits que siguin, poden ser molt perillosos. Perquè viatgen a una velocitat altíssima i, si xoquen amb un coet o amb algun satèl·lit, el poden fer malbé.
Els científics alerten que és urgent retirar tota aquestes deixalles espacials. De moment, estan estudiant diferents maneres de fer-ho. Com, per exemple, destruir aquests objectes amb rajos làser, enviar un satèl·lit escombriaire que se'ls emporti o fins i tot pescar-los amb una xarxa.

Explicació del mètode escollit per resoldre el problema

Aquest problema es podria resoldre amb un simple cable electrodinàmic ja que el cable aprofita el magnetisme terrestre per arrossegar els trossos de deixalles espacials i reduir-ne la velocitat. D'aquesta manera les restes arribarien a l'atmosfera de la Terra i allà es on es desintegrarien.
Big image

Promotors d'aquest metodé

Tòquio. (EFE) .- El Japó començarà el proper mes un experiment per retirar amb un cable electrodinàmic els residus espacials que comencen a acumular-se en l'òrbita terrestre a nivells cada vegada més perillosos.
Per a això, l'Agència Japonesa d'Exploració Espacial (JAXA) té previst llançar el proper 28 de febrer un satèl·lit dissenyat per localitzar trossos de brossa espacial, resultat de la gran quantitat d'objectes llançats a l'espai per diferents països i organitzacions en les últimes dècades, i fer que es desintegrin.

L'operació consisteix en acoblar a aquestes deixalles el cable, que és capaç d'aprofitar el magnetisme de la terra per generar arrossegament i reduir progressivament la velocitat a la qual encara segueixen orbitant els satèl·lits obsolets o les fases d'un sol ús dels coets.

D'aquesta manera, els faria retornar a l'atmosfera terrestre, on es desintegrarien.
Big image

Avantatges i inconvenients del meu metode

avantatges:
1.
No hi hauran tantes deixalles espacials com abans
2. Menys contaminat
3.
No s'acumularan tantes deixalles a la òrbita terrestre.
inconvenients:
1.
El cable es pot trencar fàcilment
2.
Molt de temps en fero
3. preu molt elevat

Cost

No es pot saber ben ve el preu però l'ho que si que ser es que seria un preu bastant car ja que tot l'ho que necessitem val molts diners.

Marta Novell 3E