Katy perry.

ROAR.

Waarom ik het over Katy Perry doe.

Omdat ik Katy Perry echt een leuk mens vind. Ze kleed zich op een leuke manier en doet zich niet anders voor dan dat ze is. Ze heeft ook goeie muziek en de clips zien er leuk uit. Ik ben een groot fan van haar.
Big image

Wie is Katy Perry?

Katy Perry werd op 25 oktober in 1984 geboren als Katheryn Elizabeth Hudson in Santa Barbara, California. Ze heeft een oudere zus en een broertje. Haar moeder is van Portugese en Duitse afkomst, haar vader van Engelse afkomst. Katy Perry zong graag in kerken van haar negende tot haar zeventiende. Ze luisterde in haar jeugd vooral naar gospel. Dit deed ze omdat ze van haar moeder geen andere, populaire muziek, mocht beluisteren. Katy is namelijk streng gelovig opgevoed, ze ging bijvoorbeeld altijd naar christelijke scholen. Op haar zeventiende besloot ze school te verlaten om zich volledig op haar muziekcarriere te kunnen richten, tot die tijd was dat alleen nog maar een hobby.

Albums.

Teenage Dream.

One of the Boys .

Katy Hudson.

Prism.

Katy Perry - Roar (Official)

de Sims 2.

Perry zong enkele liedjes in de computerspellen van De Sims 2 in het Simlish (een fictieve taal) in. In De Sims 3: Katy Perry Pakt uit deed ze hetzelfde met de single Last Friday Night. Dit spel kwam dan ook volledig tot stand met haar medewerking en bevatte allerlei virtuele meubels, kleren en kapsels die te zien waren in haar videoclips. Van De Sims 3: Showtime kwam een limited edition uit, De Sims 3: Showtime Katy Perry Collector's Edition, die enkele virtuele podiumdecoraties en kledij bevatte die Perry ontworpen had. Op de poster en de plectrums die zijn toegevoegd in de doos van dit spel is zij afgebeeld, en op de verpakkingen van De Sims 3: Showtime Katy Perry Collector's Edition en De Sims 3: Katy Perry Pakt uit staat ook een foto van haar. Perry bekent een groot fan te zijn van De Sims-spellen.[3]

Big image

Doorbraak.Haar grote doorbraak kwam in 2008 met haar liedje 'I Kissed A Girl' (Ik kus een meisje) Dit nummer stond op nummer 1 in meer dan 20 landen het nummer werd benoemd tot Alarmschijf.

Katy Perry - I Kissed A Girl

Parfum.

Katy Perry is sinds een tijdje ook begonnen met haar eigen parfum. Deze parfum heet Killer Queen. Zangeres Katy Perry introduceert haar nieuwste geur Killer Queen. Net als de zangeres is deze geur rebels en met een flinke dosis pit. Alles wat gewoon is wordt overboord gegooid. Met als resultaat een verslavende geur die betovert en smeekt om aandacht.

Katy Perry Killer Queen is voor de zelfverzekerde en machtige vrouw. De geur is geïnspireerd op rode fluweelbloemen waarvan de dieprode bordeauxkleuren doen denken aan een koninklijke mantel.

De geur Killer Queen opent met wilde bes, pruim en bergamot in de top. In het hart van de geur vinden we rode fluweelbloemen, natuurlijke Arabische jasmijn en rainbow plumeria. Killer Queen wordt vervolgens afgesloten met ingrediënten als pruim, vloeibare praline en natuurlijke patchoeli.

De flacon van Katy Perry Killer Queen heeft de vorm van een edelsteen en is geïnspireerd op de scepter van een koningin. De vorstelijke flacon wordt compleet gemaakt met de prachtige gouden kroon met een uniek ontworpen wapen.

Big image