(НЕ) ВЪЗМОЖНАТА ВРЪЗКА

Жената и мъжът в XXI век: (НЕ)ВЪЗМОЖНАТА ВРЪЗКА

Практически семинар-преживяване с древни и съвременни психологически практики за трансформиране на кризата във взаимоотношенията в път за духовно изцелениес Любомир Розенщайн

Жената и мъжът в XXI век: (НЕ)ВЪЗМОЖНАТА ВРЪЗКА

Sunday, May 24th, 9pm

София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5 Център за цялостна трансформация "Мандала"

Живеем във времето на болезнените взаимоотношения. Говорим за любов и взаимност, но обитаваме територията на самотата, болката и нараняването. Копнеем за дълбокото усещане за споделеност, за приемане, за заедност, а преживяваме разочарование и неудовлетворение, което често преминава в истинско дразнене, отвращение или страх.


Невъзможна ли е връзката между мъжа и жената в 21 век? Всичко около нас продължава да подхранва илюзията, че другият е способен и длъжен да ни донесе щастието, което заслужаваме – и днес сме готови да обвиняваме непрекъснато или да сменяме с изключителна лекота хората, които са се осмелили да не изпълнят точно мечтанията ни. Започваме отново с надеждата, че все пак ще попаднем на правилния - или просто се отказваме от търсенето и потъваме в депресия и отчаяние.


Живеем много различно от начина на живот на предишните поколения, но сме загубили ориентирите си.


Къде са те? В този семинар ще очертаем полезните ориентири и смисъла в танца на взаимоотношенията; новите и забравените от хилядолетията. Ще отбележим пътеки в картата на възможната връзка. Ще погледнем отвъд зримото – във всевечната игра на душите, задачата на която е една: изцелението.

Жената и мъжът в XXI век: (НЕ)ВЪЗМОЖНАТА ВРЪЗКА

Любомир Розенщайн

Любомир Розенщайн не се нуждае от представяне за хората с духовни търсения в България. Преди 20 години той първи в страната създава Институт за личностно развитие, провежда първите семинари и обучения по Невролингвистично програмиране (НЛП), записва първите авторски водени медитации на български език, сред които особено слушани стават двете програми за активиране на вътрешните лечебни сили „Вътрешният лечител“ и невро- лингвистичният ендорфиногенератор „Планетата на щастието“. През 2006 г. основава Радиото за личностно развитие ChangeWire – radio.changewire.info.


Автор е на книгите за вътрешния път „Розовите очила на душата“ и „Планетата на щастието“, на статии, брошури, компакт-дискове, семинари, курсове и тренинги по приложна психология, йога, тантра, медитация, в които на постижим за съвременната аудитория език съчетава най-ценното и полезното от западните и източните познания и технологии за личностно израстване и себепостигане. НЛП майстор и йога ачаря. Има и две издадени стихосбирки, самостоятелна изложба - „Рила. Живата планина“ (2014 г., София), а от декември м.г. работи и върху поредица концерти-медитации със специално създадена за целта музика на живо в съвместен проект с Marina India.


Семинарът на Любомир Розенщайн „Освобождаване от веригите на миналото: прощаване на родителите, прощаване на себе си“ се превърна в едно от най-посещаваните обучения в сферата на личностното развитие през последната година с вече многократни издания в различни градове на страната. За предстоящи събития и информация следете www.changewire.info, авторските страници на Любомир Розенщайн в социалните мрежи и каналите на ChangeWire в YouTube и SoundCloud.

Big image
Big image