Westward Group Advisors

10 things ystäväni ja pelko Viimeisin eläkkeelle: Westward Group Advisors

BUD HEBELER: 81-vuotiaana, minulla on useita ystäviä, osakkuus ja email yhteyshenkilöt, jotka ovat eläkkeellä. Esitin hiljattain 75 heistä antaa minulle luettelon asioista, jotka ovat erityisen stressaavaa ja huolestuttava. Vastaajat vaihteli ikä 50-94 vaurautta ja elämäntapa, ja monet olivat lesket. En ole ketään, joka riippuu täysin valtiontukea.


Vastaukset on ryhmitelty alla 10 Kategoriat:


1. terveys: Pitkän aikavälin terveys pitivät yhden vastaus. He olivat huolissaan mahdollisuudesta vammaisiksi vammainen, ennenaikaisen kuoleman ja pulaa lääkäreistä, joka ottaa Medicare.


2. terveydenhuollon kustannukset: Terveydenhuollon kustannukset oli lähellä Toinen huolenaihe. Monet olivat jo kokeneet lisäävänsä vakuutus maksujensa ja pois tasku kustannukset. Suurin taskussa kustannukset olivat hammashoidon, kuulolaitteiden ja silmäongelmia, kaikki yhteiset vanhuksille.


3. investoinnit: Oli muutamia kysymyksiä investointeja kuten valinta, tulevaisuudennäkymiä, hotelliin alhainen tuotto ja mahdollinen markkinoiden kaatua.


4. sosiaaliturva: on vakava huoli sosiaaliturvan elinkelpoisuuden. Hallituksen hankkeisiin että muutaman vuoden kuluttua on vain tarpeeksi rahaa Social Security Trust Fund noin kolme neljäsosaa etuja sekä nykyisille että tuleville eläkeläisille.


5. pitkän-aikavälin-hoito (LTC): Tämä on huoli, joka näyttää lisääntyvät iän myötä, koska monet vanhemmat vastaajat lueteltu LTC merkittävä huolenaihe.


6. taloudellinen suunnittelu: Tässä olennaista on selvittää, kuinka paljon voidaan käytetään nyt ja vielä ei loppuu rahat myöhemmin. Harvat ovat tehneet ennusteita itse ja vielä vähemmän mukana ammattilainen. Useat mainita heidän huolensa heidän eloonjäänyt puoliso, joka pystyy käsittelemään talouden.


7. economics: Pääasiassa eläkeläisiä olivat huolissaan inflaatiosta. Heidän eläkkeensä ovat jo arvoinen huomattavasti alle kun he eläkkeelle. Verot tai paikalliset verot voisi olla vaikea omaksua.


8. sukulaiset: Oli yhteinen saada pyyntöjä aikuisten lasten rahaa tai lainoja sekä ikääntymisen vanhemmille. Useat olivat huolissaan tunkeutuvasta lapsia sekä perillisiä.


9. hallituksen ongelmia: Ne olivat huolissaan suuntaan hallitus, valtionvelka, nykyisten politiikkojen vaikutus tuleviin tuloihin, elinkustannusten nousun ja sosiaalisia seurauksia.


10. koti-ylläpitokustannukset: Jotkut kohtaavat suuria kustannuksia tai velkoja jo merkittävä koti-huolto-ongelmia. Jotkut joutuvat maksamaan uuden auton, Hammasimplantti tai seuraavan emergency luottokortilla – ehdottomasti huono asia vanhuksille.


Omat johtopäätökset: Oli pienempi määrä vähemmän raportoitu esimerkiksi Internet security, pension elinkelpoisuuden, jäämistöoikeudellisia, menetys kyky ajaa ja kuoleman ohjeet. Erityisesti kuulosti tarvitse kuoleman päivitysohjeet. Monet taloudelliset ongelmat vähentää tai poistaa, jos he olivat myöhässä sosiaaliturvan ja oli konsultointia ja suunnittelua aiemmin elämässään sekä joitakin askartelu Vuosisuunnittelu.