Cinc grans històries

Cinc grans històries que recoman llegir

"¡Buenos días, princesa!" de Blue Jeans

“El club de los incomprendidos” és un grup d'amics que es coneixen des de fa dos anys i fins ara tot ha anat bé. Però ara en Raúl, na Valeria, n'Eli, na Maria, en Bruno i n'Ester s'enfrontaran a nous problemes.
Na Valeria du molt de temps enamorada d'en Raúl. Ella i en Raúl es confessen el seu amor i es fan parella, però no tot és color de rosa. N'Eli també estima en Raúl i això fa que ell i na Valeria hagin de dur la seva relació en secret.
N'Ester, na Maria i en Bruno també s'enfrontaran a problemes d'amor, coses inesperades passaran i secrets seran descoberts.
Aconseguiran na Valeria i en Raúl continuar junts?
Continuaran "el club de los incomprendidos" sent amics?
Esbrina-ho llegint "¡Buenos días, princesa!", una història de secrets, traicïó i amor.
Big image
¡Buenos días, princesa! - Blue Jeans - Editorial Planeta - Booktrailer

"Ciudades de papel" de John Green

En Quentin Jacobsen sempre ha estat enamorat de la seva veïna, na Margo. Ella és una adolescent a qui sempre li han agradat els misteris i és, per les seves aventures, molt coneguda a l'institut.
Una nit na Margo apareix a l'habitació, d'en Quentin demanant la seva ajuda per fer onze coses.
Després de la que va ser la seva millor nit per en Quentin, na Margo desapareix deixant pistes d'on se n'ha anat. En Quentin sap que aquelles pistes han estat deixades per a ell i farà l'imposible per trobar al seu amor.
Acompanya'l en aquesta aventura i descobreix els problemes que pateixen aquests adolescents, comparteix els seus dolors i alegries. Aconseguirà en Quentin trobar la misteriosa Margo Roth Spiegelman?
Big image
Ciudades de Papel de John Green

"La selección" de Kiera Cass

La Selecció és una oportunitat per a trenta-cinc al·lotes que només es presenta una vegada a la vida. L'oportunitat de viure en un palau i de competir per l'amor del príncep Maxon.
Però per a n' America Singer, ser seleccionada és un malson perquè significa allunyar-se del seu amor, Aspen, qui pertany a una casta inferior a la d'ella. I també abandonar la seva família per lluitar per una corona que no vol. També significa viure en un palau que és moltes vegades atacat pels rebels.
Big image

"Delirium" de Lauren Oliver

Una vida sense amor és una vida feliç, o això és el que pensen en aquesta ciutat del segle XXII allà on als habitants que compleixen 18 anys se'ls fa una operació per extreure la part del cervell que controla els sentiments. Na Lena esperava aquell moment amb impaciència, fins que un dia s'enamora. Na Lena descobrirà coses que abans ignorava com el suposat suïcidi de la seva mare.
Big image
Delirium Book Trailer

"Si no despierto (Before I fall)" de Lauren Oliver

Samantha Kingston ho té tot: popularitat, roba, un xicot... tot. El divendres, dotze de febrer, només hauria de ser un altre dia més. Però és l'últim, és el dia que va morir.
Él que passa és que na Samantha desperta després de la seva mort. De fet, ella reviu el dia de la seva mort set vegades, fins que s'adona que un petit detall pot modificar-ho tot. Ella només vol descansar en pau i per això haurà de canviar algunes coses i ajudar a persones que abans ignorava.
Big image
Before I fall || Book fan trailer