#SaveLee

The Peruvian street cat

Lees hier onze open brief aan dhr. Professor en viroloog Steven Van Gucht uit Denderleeuw

Geachte heer Proffesor en viroloog EN dierenarts Steven Van Gucht


Hondsdolheid is volledig te voorkomen en vaccins, medicijnen, hulpmiddelen en technologieën zijn al lang beschikbaar om te voorkomen dat mensen sterven aan door honden veroorzaakte hondsdolheid. Desalniettemin doodt hondsdolheid nog steeds ongeveer 60.000 mensen per jaar, van wie meer dan 40% kinderen onder de 15 jaar zijn, voornamelijk in plattelandsgebieden van economisch achtergestelde landen in Afrika en Azië. Van alle gevallen bij mensen wordt tot 99% verkregen door de beet van een geïnfecteerde hond


Dit is de letterlijke tekst van de wereld-gezondheids-organisatie (WHO) – We moeten dus rabies ernstig nemen en daar zijn we het volledig met u eens!


Maar waarom schaart u zich nu “als dierenarts”, achter de mensen die absoluut een dier willen vermoorden? Moeten dieren “artsen” niet zweren bij de eed van Hippocrates?


Van alle gevallen wordt 99% verkregen door de beet van een geïnfecteerde hond, meneer Van Gucht, Lee is een kat...


Het dier is intussen al geruime tijd gevaccineerd (in Peru) en beschikt over antilichamen en vertoond (nog) geen enkel verschijnsel van rabiës.


Wereldwijd zijn er op amper een paar maanden 311.363 mensen gestorven aan Covid-19. Dat is verschrikkelijk, daar zijn we het met u volkomen eens en u levert hier goed werk in deze strijd, ons hoogste respect!


Rabies het afgelopen jaar in ons land 0 mensen, de 60.000 wereldwijd in armere landen mogen we nooit ontkennen en niet verwaarlozen. Maar het leven van “al is het maar een straatkat”, ze staat symbool voor het respect van ALLE LEVEN OP DEZE PLANEET!


Er zijn andere opties dan het bruutweg vermoorden van een dier, dit dier, zeker een dierenarts moet dit onderkennen. Voor veel mensen is een klein huisdier hun kind. Stel u “fictief" voor dat een kind zou moeten geëuthanaseerd, worden omdat het Covid-19 symptomen ZOU KUNNEN VERTONEN ... Want dit is niet eens het geval momenteel bij lee. Zou u zich ook aansluiten bij deze beslissing?


Alstublieft meneer Van Gucht, u bent momenteel een grote media persoonlijkheid, door Corona, u levert goed werk, maar hiervoor hoeft u zich toch niet te laten gebruiken, lees misbruiken…


Met hoogachting,

Raf Van Duyse, oprichter van de petitie voor Lee en oprichter van Kattenadvies iVZW (Worldcatnonprofit.org)

HET FAVV HEEFT MET ONS GELD EEN MARKETING BUREAU INGEHUURD OM HET TIJ IN DE PERS TE DOEN KEREN!!!

DIT ZIJN MAFFIA PRAKTIJKEN! Deze ochtend kon u via de pers vernemen dat de woordvoerster van het FAVV met de dood werd bedreigd! DAT IS NIET WAAR!!! Het zijn de vuile streken van een ingehuurd Marketing bureau om het geval LEE te counteren in de pers,ECHT WAAR! KUNT U ZICH VOORSTELLEN??? DIT IS BELGIË , een land waar we niet meer veilig zijn voor deze praktijken van een Federale instelling! DE KAT MOET DOOD EN GEEN ANDERE OPTIE WIL HET FAVV! Ik ben er ziek van Raf Van Duyse KATTENADVIES iVZW ! Intussen krijgt het jonge meisje (22) , constant GURE berichten: "we gaan uw kat komen in de fik stikken enz..." - Dit zijn allemaal gecontroleerde berichten daar dat Marketing bureau in de wereld gestuurd (EN MET ONS BELASTINGSGELD) !!!!

WE ZIEN ALLE HUIDIGE MANIEREN (de media beïnvloeden) INTUSSEN MET LEDE OGEN AAN - We respecteren de vraag van de rechter, het proces in de rechtbank te zullen voeren, niet in de media. EN HOPEN DAT RECHT MAG ZEGEVIEREN OP 29/05/2020

Big picture

This is Lee

His foster mother wanted to take him to Belgium from Peru. Due to the #Corona, Lee could not be Quarantined in his home country. In Belgium, the government now wants to euthanize him. Our Worldcatnonprofit.org launched a petition for this with massive response. You can also sign here. SAFE THE LIVE OF LITTLE LEE PLEASE!

LAATSTE NIEUWS !


 • We werden vandaag telefonisch gecontacteerd door Gaia, ze willen samen mee strijden. Op hun website vragen ze iedereen massaal naar Minister Ducarme te willen mailen, zijn gegevens kunt u hier terugvinden ...
 • We hebben ook één van onze "oude politieke kanalen" aangesproken, uitzonderlijk voor deze zaak ... en wachten opnieuw af...


--------------------------


 • Gisteren kwam het FAVV met ongezien machtsvertoon het kitten LEE ophalen bij zijn eigenares.Er kwam heel wat intimidatie aan te pas, de deur werd hard tegen de moeder van Selena geduwd, nooit gezien in een rechtstaat!
 • Lee was er niet meer en niemand weet waar hij is... Hopelijk zit hij veilig in een gastland dat wel Quarantaine toe laat en waar hij de komende 90 dagen kan veilig verblijven zonder dat meedogenloze ambtenaren van het FAV hem "NUTTELOOS" doden.
 • Voor ons is deze zaak zeer stresserend geweest. Onze organisatie was er als de kippen bij om een petitie op te starten en nooit hadden we durven dromen dat mensen zo massaal zouden reageren. Ook voor ons werd het bij momenten even te veel, maar we gaan verder, voor Lee, maar ook voor de Lee's die er nog gaan komen.
 • Ook nog even deze bedenking ... Dierenarts geeft kat euthanasiespuitje in plaats van rabiësvaccin
 • STEL U VOOR DAT EEN LAND ZO ZOU TE WERK GAAN MET MENSEN DIE "VERMOEDELIJK" BESMET GERAKEN ???

MAJOOR PATRICK SOENTJES mengt zich in het debat ...

Professor Patrick Soentjens, hoofdarts van het Instituut voor Tropische Geneeskunde, treedt het Federaal Voedselagentschap bij. Dat wil dat een kat die meegebracht werd uit Peru wordt geëuthanaseerd omdat de voorzorgsmaatregelen rond hondsdolheid niet strikt werden gevolgd. “Een harde beslissing, maar het is door het opvolgen van strikte richtlijnen dat we de ziekte buiten houden”, zegt Soentjens. - Wij hebben (in Nederland vernomen, van NIET militairen) dat de kans op besmetting amper 1 op VIJF MILJOEN is bij de huidige conditie van katje LEE. - HET FAVV WIL ZIJN GELIJK HALEN! De volgende stap is Selena Ali naar de GEVANGENIS - ECHT WAAR !!!

LEES HIER ONZE REPLIEK

Goedemorgen kattenfriends - #LeeLeeft #SaveLee

Bij deze kunnen we u officieel meegeven dat kitten Lee leeft in niet is ingeslapen. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan jullie! een Petitie die op 24 uur tijd ruim 24 DUIZEND ondertekenaars verzamelde is ongezien! ONZE WELGEMEENDE DANK!


Beetje geschiedenis...


 • Zondag avond kregen we bij KATTENADVIES iVZW de intuïtie hier te moeten helpen. En laat ons even de reden hiervoor duidelijk maken: BIJ ONS TELT NOOIT JOUW NAAM,JOU PERSOONLIJKE TITEL, JOUW AARD, JOUW ACHTERGROND, MAAR WEL JE DADEN NAAR KATTEN TOE! Wie geen respect voor de kleinsten onder ons heeft, zal het nooit voor anderen hebben, dat is ons uitgangspunt.
 • Het feit dat Selena Ali haar ontfermde over Lee in Cuzco (Peru), was 1 zaak. Maar toen ze door #Corona hals overkop terug naar België moest ... wou ze de kleine Lee niet aan zijn lot overlaten. Dit siert haar en of ze nu Miss was of een gewone boerendochter (met alle respect voor beiden) , haar daden zorgden ervoor dat we voor Lee en haar zullen strijden. Onze leuze is niet voor niks "DE LINK TUSSEN MENS & KAT!
 • Hoe gaat het nu verder: wel de geschiedenis leert ons dat wie een veldslag wint ... inderdaad de oorlog nog niet gewonnen heeft. Binnenkort kunnen we u misschien opnieuw om hulp vragen, vandaag zal dit hopelijk duidelijk worden...
 • Het FAVV moet uiteraard regels volgen en een strikte quarantaine in ons land van Lee zit er aan te komen. Ook zal Lee een procedure moeten ondergaan, tests op eventuele besmetting. Het grote voordeel is dat we ook persoonlijk contact hadden met onze Vlaamse minister Ben Weyts en ere wie ere toe komt, een pluim voor deze man. Hoewel het een Federale materie is, heeft hij zich gekant tegen de nutteloze moord op Lee, 24 duizend maal dank dus.
 • Wat de procedures betreft kunnen we nu al stellen dat deze niet goedkoop zullen zijn en wij van Kattenadvies , wij zijn een Internationale nonprofit, gaan hier ook financieel helpen voor zover mogelijk. Later meer, maar we eindigen met dag DRIE door u te melden #LeeLeeft!

KATTENADVIES iVZW

Joe 13/05/2020 8u.30 by KATTENADVIES iVZW

GANS DE WERELD LEEFT INTUSSEN MEE MET LEE!

Big picture