Lissabon

Mo en Lissa

Lissabon

Mo en Lissa, zijn naar Portugal gegaan naar de hoofdstad Lissabon. Ze zijn naar Arme gezinnen gegaan en ze hebben veel informatie binnen gehaald.

Lissa

Lissa is bij een arm gezin binnen gegaan om daar te filmem hoe het ging. Het gezin had echt een klein huis. de mensen die daar wonen hadden liever niet dat ze werden gefilmd. Aan het einde nodigde het meisje het gezin uit om uit eten te gaan maar niemand kon omdat ze geen vervoer hadden of moesten werken. Opa was wel gekomen. en het was een schitterende afsluiting.

Mo

Mo heeft jongeren opstraat geinterviewd hoe hun aan werk komen.In Lissabon heb je connecties nodig om ergens hoog in te komen en niet met hoge papieren te belanden als een ijscoman. Hij is ook gegaan naar een TV programma die heel belangrijks is voor Lissabon omdat je daar je mening kan uiten zonder dat je gestraft word. En tot slot is hij naar de gevaarlijkste buurt gegaan. Hij heeft daar jongeren gesproken die Rappen over hun overleden vrienden. Vrienden die zijn dood gegaan bij schiet partijen of ongelukken.