About Aztec Promotional Group

About Aztec Promotional Group

Aztec Promotional Group er en one-stop løsning til unik designede apparels og modificerede salgsfremmende produkter. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at stod ud og vedligeholde langsigtet anerkendelse gennem vores flittigt gjort, tilpassede mærkevarer merchandise.


Vores virksomhed er en salgsfremmende produkter fremstillingsvirksomhed virksomhed, der har været etableret i 1995, og nu har vi vores eget produktionsanlæg i Austin, Texas.


Vi begynder i et kollegieværelse på University of Texas, og siden da, vores virksomhed er vokset til at omfatte næsten 100.000 m² stor produktion plads mellem vores tre steder i Austin og Waco, Texas, og Tucson, Arizona.


Vores virksomhed bruger vertikalt integreret automation i fremstillingsindustrien vores in-house tjenester, der omfatter skærmen udskrives og broderede tekstiler, reklameartikler, award plaques og anerkendelse nyheder, chenille for flag og brev jakker, applikation, bredt format udskrivning for skiltning og bannere, knapper, sublimering overførsler og grafisk design.


Teknologi og automatisering er bestemt vores fordel. Vi har nu en god række skærmen trykpresser, en broderi butik, en knap shop, banner Institut, sublimering kapaciteter, to in-house design afdelinger og adgang til mere end 300.000 ad speciale elementer. Vores skærm trykpresser omfatter Challenger III, verdens hurtigste T-shirt trykmaskine, som giver os mulighed for effektivt og nemt opnå vores store ordrer.


Vi er kendte for vores skærm trykning. Dette er hvor vi fik vores start og vi er stadig positivt gode til. Da vi har flere automatik, kan vi arbejde med vores kundeordrer uanset størrelse.


Vi kan udvikle en unik e-commerce designløsning, der er sikkert mere effektive og brugervenlige. Vi leverer omfattende funktioner, der kan hjælpe vores kunder til at fremvise deres produkter og gør den online købsoplevelse spændende og nemt. Vores webdesigns tilbyde en tilpasset løsning for at opnå produkterne vores kundernes behov, hvor vi også kunne reducere deres lagerstyring, samlinger og ordrebehandling bekymringer. Vi kan udrette det, uanset om det er privat til vores kundens organisation eller offentlige til at sælge deres idé.


Vi kan producere vores kundeordre langt bedre og hurtigere end nogen anden, fordi vi har de nyeste broderingsmaskiner rundt.


Vores kunst afdeling har de bedste kunstnere omkring hvem kan give de fineste design tjenester. De har som regel ekspertise i alt lige fra uddannelse til corporate. Vi kan hjælpe vores kunder til at gøre det bedste design, eller arbejde med kunsten, at de har. Vi kan skabe alt vores kunde ønske.


Vi forstår, at enhver virksomhed, stor eller lille forstår betydningen af reklame. Sandsynligvis er en af de mest praktiske, men effektiv, metoder til fremme skilte og bannere. Vi leverer bredt format prints, hvor vi kan skabe kvalitet, design til at repræsentere, hvad kunden ønsker.


Da vores virksomhed er kyndig i udvikle mærker, kunne vi hjælpe vores kunder til at skabe de bedste produkter til deres behov med vores brand consulting service.


Vi har investeret betydelige ressourcer til vores proprietære programmer, som omfatter iAztec design software. Ved hjælp af iAztec opnå kunder ekstra fordele af effektivitet, hurtig turnaround-tider, fremragende kvalitet og lavere omkostninger. Vores proprietære CRM software holder styr på nuværende og tidligere placering ordreoversigten fra indledende aftale til godkendelse for produktion, og giver real-time arbejdsgangsstatus for en komplet og avanceret tilgang til kundeoplevelse.


Da vi udskrive in-house, har vi kontrol over kvaliteten af vores produkter. Vi tager i betragtning, at vores kunder vil bruge dem til at repræsentere deres mærke, så vi altid at sørge for, at de vil være karakteristisk ved hjælp af vores produkter. Vi er altid dedikeret til korrekt opfylde kundernes ordrer til tiden.


Spørgsmål og bekymringer er almindelige i enhver virksomhed, men vi er overbeviste om, at vi hurtigt kan løse eventuelle problemer, som vores kunder står over for. Vi har en fremragende kundeservice, og vores folk er både professionelle og virkelig imødekommende.


Vi giver medarbejderne mulighed for at lære mere inden for vores selskab og vi sætte deres komfort som en af vores topprioriteter, så vi giver dem et klima kontrolleret bygning.


Vi er også en miljøvenlig virksomhed. Vi bruger den seneste grønne produkter som øko-venlige trykfarver for at beskytte og bevare miljøet.


Vores virksomhed er certificeret af Women's Business Enterprise nationale råd (WBENC) som en kvinder ejes Small Business (WOSB) og af staten Texas som en HUB kreditor. Vi har licenser med kollegialt licenser selskab, licenser ressourcegruppe, strategisk marked Affiliates og Affinity Marketing.


Vi har været anerkendt som en af de 100 hurtigst voksende amerikanske selskaber af The initiativ for et konkurrencedygtigt indre by (ICIC) i årevis. Den "indre by 100" selskaber får mere end en halv deres indtægter fra regionale, nationale og internationale salg. Disse virksomheder leverer arbejdspladser i deres lokalsamfund, konkurrencefordel for deres forretningspartnere og overskud for deres investorer. På tværs af alle sektorer er de mere flittige end deres jævnaldrende, sektor i hele USA, ifølge US Census data.


Vi har specialiseret sig i bred vifte af industrier som atletik, camp, corporate, uddannelse, e-handel, underholdning, regering, sundhedspleje, gæstfrihed, non-profit, pre print, og mange flere.


Aztec repræsenterer den sande værdi af engagement. Det er tydeligt at vores fremskridt at gennem hårdt arbejde, beslutsomhed og støtte fra vores venner, familie og kunder, vi er vokset langt, siden vi startede. Vi vil fortsat give vores kunder fantastiske produkter og tjenester for kommende år.


For yderligere information, venligst kontakt os på 512: 744. 0195 eller info@aztecworld.com.