Denk Samen Beter

STOPPEN MET ROKEN D.M.V. HYPNOTHERAPIE EN NLP

Tegen een gunstig tarief uw werknemers laten stoppen met roken?

Hypnotherapie kan hierbij helpen. Bij hypnotherapie wordt hypnose ingezet om te stoppen met roken. Hypnose is zeer effectief bij het stoppen met roken omdat het je helpt de verandering in je onbewuste te maken; de plaats waar je emoties en ook je gewoontes zitten.

Waarom uw personeel laten stoppen met roken?


In aanvulling op het feit dat roken oorzaak nummer 1 is van allerlei ziekten, er in Nederland dagelijks 54 mensen sterven aan de gevolgen van roken en 1 miljoen rokers hun persioen niet halen als gevolg van roken, heeft roken een grote invloed op uw bedrijf. Een aantal werknemers succesvol laten stoppen met roken, levert u het volgende op:

 • Meer winst
  Rokers kosten uw bedrijf gemiddeld 4.500 euro extra per jaar. Hierbij gaat het om frequenter verzuim (1,4 tot 3,4% meer) en verminderde productiviteit. Minder rokende werknemers kan bijdragen aan een hogere winst voor uw bedrijf.
 • Verhoogde productiviteit
  4 rookpauzes per dag van 12 werknemers staat gelijk aan 1 fulltime werkdag van 1 werknemer! U kunt zelf het beste berekenen wat 1 extra werknemer u aan extra productiviteit oplevert.
 • Minder verzuim
  Rokers zijn vaker ziek. Dit komt onder andere doordat roken het immuunsysteem aantast (kortdurend verzuim) en roken vele chronische ziektes veroorzaakt (langdurend verzuim).
 • Betere sfeer
  Niet-rokers hebben vaak problemen met de rookpauzes van hun collega’s. Als dit minder wordt verbetert dit de sfeer op de werkvloer. Omdat u durft te investeren in de gezondheid van uw personeel draagt het ook bij aan een positiever bedrijfsimago.
 • Hogere klanttevredenheid
  Minder rokende werknemers voor uw kantoor, winkel of fabriek, zorgt voor minder irritatie bij uw bezoekende klanten.
Big image

In het kort.

Ik ben hypnotherapeut en heb een HBO-achtergrond in psychosociale counseling. Ik help mensen met een veelheid aan psychische en psychosociale problemen en zorg ervoor dat ze emotioneel weer op de been komen. Hierbij werk ik volgens strikte ethische codes. Een van mijn specialisaties is stoppen met roken d.m.v. Hypnotherapie en NLP.

Kosten

De kosten bedragen € 250,00 p.p. BTW vrij
Incl. voorrijkosten binnen de 50 km., minimaal 2 á 3 sessies en nazorg.
De deelmemers moeten wel gemotiveerd zijn.

Voor contact en vragen:

Pauline Zwart
e- mail: denksamenbeter@gmail.com
Mob: 0031(0) 622 029 669