Witte raven borrel & workshop

de allereerste, mis hem niet

Inspiratie voor witte raven in de vakbeweging

Kijk deze TED talk van Simon Sinek (nog eens).

Deel je idee, smeed een plan, vraag en krijg hulp. Gewoon, omdat het kan.

Geloof jij dat mensen dat het kan, dat mensen hun brood kunnen verdienen door te doen wat ze het liefste doen? Geloof je dat gewoon goed werk niet goed genoeg is, maar dat het beter kan? Geloof je dat het roer om moet en dat we met z'n allen een duurzame wereld kunnen scheppen waarin we weer aandacht hebben voor de menselijke maat?


Heb je zin om blij te worden van de dingen die wél gelukt zijn? Wil je een boost? Deel je snode plannen. Je hebt vakbondsvrienden om met je mee te denken.

Witte raven borrel & workshop

Thursday, Jan. 29th, 3-6pm

Theater Vrijburcht, Pedro de Medinalaan 128, 1086 XR Amsterdam

Het kan ook anders

Je hebt wel eens van die bijeenkomsten waarvan je na afloop denkt.. Wow, wat heb ik hier een energie van gekregen. Nou, zo'n bijeenkomst wordt het.

Programma

15.00 uur Welcome home!

Inspireren, delen, verbinden en bewegen.

Daar draait het vanmiddag om. En Komeet zou Komeet niet zijn als we je niet een tool zouden meegeven die je de volgende dag meteen kunt uitproberen. Laat je verrassen.

17.00 uur Drank & Enzo

Je proeft iets waar je nog lang naar terug zult verlangen.

18.00 uur Tot de volgende keer :-)

Laat je inspireren door de boekpresentatie van Jan Rotmans
Jan Rotmans: Nederland kantelt

Ben jij een witte raaf?

Het roer moet om. De oude aanpak werkt niet meer. Nederland kantelt. Deze tijd vraagt om een nieuwe bezems. Het vraagt lef om oude ideeën los te laten en te experimenteren met nieuwe vormen. De menselijke maat moet terug. De deeleconomie is een kans. Wat kan de vakbeweging betekenen? Nu en op de langere termijn. Benutten van kansen vraagt een frisse blik en een open vizier. En je moet fouten durven maken. Op je bek gaan hoort er bij. Kantelaars bij de vakbeweging zijn zeldzaam. Het zijn witte raven. Komeet steunt alle witte raven van harte. De vakbeweging kan vuur gebruiken. Kom ook en deel jouw dromen, kennis en ervaring. Welcome home!

Kom je ook? Laat ons even weten dat je er bij bent.

RSVP via een mail met je contact gegevens naar info@komeet.pro. Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Wat kost het?

Het eerste rondje is van Komeet. Deze workshop ter waarde van 125,00, koffie, thee en het eerste drankje krijg je van ons. Meer dorst is te lessen tegen een vriendenprijsje.

Komeet inspireert, coacht en traint changemakers