Debra Hass & Associates

Certified Court and Deposition Reporters

Definisjon av prosedyre advokat

Søksmål er en lov term som beskriver de rettslige skritt for å bosette en sak mellom to eller flere private fester. Private fester kan inkludere enkeltpersoner og bedrifter. Rettssaker advokater som er spesialister på settling søksmål mellom disse private fester. De kan saksøke inne i rettssalen og utenfor rettssalen. Rettssaker advokater kan ta en rekke tilfeller i både sivile og straffesaker prøvelser.


Typer saker


Sivile saker er tilfeller mellom private fester løse en tvist. Slike tilfeller inkluderer de håndtere skilsmisse og personskade, samt salg av eiendom og skrive kontrakter. De kan være mellom enkeltpersoner eller bedrifter. Sivile saker er prøvd i sivile domstoler og vanligvis føre monetær kompensasjon. Straffesaker, er imidlertid tilfeller der en person er tiltalt av statlige eller føderale regjeringen. Disse sakene behandles i en kriminell domstol og resultatet i fengsel eller prøvetid hvis saksøkte er funnet skyldig.


Løse konflikter


For å avgjøre tilfeller, finne de fleste rettssaker advokater alternativer til en rettssal. En avenue de hyppige er alternativ tvisteløsning, som er en prosedyre der tvister kan diskuteres utenfor en rettssal i en nøytral innstilling. Det innebærer vanligvis mekling eller mekling. Mekling er en prosess der en erfaren juridisk profesjonell hører begge sider av et argument og problemer en avgjørelse. Mekling er en mindre formell alternativ som en nøytral tredjepart forhandler med begge sider og prøver å finne et kompromiss mellom partene.


Betaling


Rettssaker advokater benytte flere betalingsmåter, avhengig av deres preferanser. Beredskap avgifter brukes vanligvis i sivile saker. Disse avgiftene utgjør en viss prosent av utvinning prosedyre advokat-klient vinner saken. En flat avgift er et bestemt pengebeløp prosedyre advokat og klienten enige om før advokaten tar saken. Advokaten vil anslå hvor mye arbeid det vil innebære og finne en avgift basert på at anslaget. En timepris er en annen populær form for betaling. Den advokat og klienten vil komme opp med en rate og klienten er fakturert basert på antall timer advokaten arbeidet på saken.


Rettslig nytten


Rettssaker advokater kan være ganske nyttig, selv om klienten er usikker på går gjennom med søksmålet. De kan gi råd og sørge for at kundens rettigheter er beskyttet. Rettssaker advokater kan hjelpe kunden bestemme den beste måten å vinne saken.


Hvordan bli Litigator


Jusstudenter kan spesialiserer seg på søksmål under loven skolen. Studenter som ønsker å spesialisere seg i søksmål fokus på klasser som gir opplæring i rettssalen saksbehandlingen, tvist bosetting og klienten interaksjon. Vanligvis vil studentene gjøre et internship med et søksmål firma før eksamen. Når de oppgraderer studenter må bestå bar eksamen av deres valg å praktisere loven.