Dank voor je aanwezigheid!

Lieve Jij

Dank voor het komen naar de Right Voice for You avond in Kaatsheuvel!


Hierbij de opnames van de avond: luister er naar, je gaat dingen horen die je niet hoorde of waarbij je misschien nu alles wilt horen ;-)

En als je het 'snachts op stil afspeelt dan werken de vibraties door, en kan je de clearings ontvangen zonder barrières. Je kan hem dan lopen = op herhaal zetten en afspelen.

Werkt heel goed - vraag maar aan Danielle, zij is een Loop Queen!


Dit is de link naar de opnames: http://we.tl/IdJCPY2kA6

Smaakt het naar Meer?!

We hebben als vervolg op de intro avond een hele dag Right Voice for You opgezet - op 19 Februari.

Tijdens deze 1 dagse class gaan we de diepte in met de tools, je leert o.a. meer over energie stromen, over waar je jezelf stopt en dus jezelf inhoudt en tegenhoudt.

Mijn ervaring is dat een 1dagse class een hele bijzondere reis is met veel lol, lachen en diepe plekken die worden aangeraakt...


Voor informatie en registratie: http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=65449

Big image

Ook op 19 Februari...

Op de avond van 19 Februari geef ik nog een class!!

Het is een intro op mijn zelf gecreëerde Access class: Seduction of Embodiment


Tijdens deze intro kijken we naar je standpunten over je lichaam, over sensualiteit, over het ontvangen van oordeel, over je lichaam inzetten om meer plezier en mogelijkheden te creëren. Echt een powerhouse class voor degene die meer gemak en plezier willen vanuit en met hun lijf!


Hier wat reacties van mensen op deze class:


"Deze class heeft mijn besef van mijzelf, mijn lichaam en belichaming totaal verschoven. Ik loop anders, ik praat anders. Ik ben me ervan bewust datelke beperking die ik tegenkom niet van mij is. En had ik al gezegd: ik had z’n plezier!! Kalpana is een echte powerhouse, ik ben zo dankbaar voorhaar gratie, kracht en vriendelijkheid. De manier waarop ze belichaamt - echt zo inspirerend!”


"mmm seduction class met Kalpana was heerlijk! Hoe weer terug te vinden wat het is om je leven te dansen. Hoe letterlijk te voelen wat er met je lijf gebeurd als je je niet bewust bent van alles om je heen en hoe je kan kiezen om hier met meer bewustzijn mee om te gaan. Je lijf te bevrijden en in je eigen schoenen te staan. Lekker, lustig, los, gewoon jezelf voelen en ademen. Thanks Kalpana! <3"


Informatie en registratie: http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=67527

Big image

Business Time!

In Maart ben ik ook weer in Kaatsheuvel, en dan voor een avond over je business.

Hoe kan je de Access tools toepassen om je business, je activiteiten, je praktijk, je loopbaan zo te ontwikkelen dat het LEUK is?! Dat je niet steeds bezig bent met geld en gedoe maar functioneert vanuit wat voor jou energie brengt en creëert voorbij gaande aan wat we geleerd hebben over business!


Make your business THRIVE is een echte succes-class geworden. Deze class is al in Amsterdam, Alkmaar, Parijs, en Namur geweest en reist nu ook naar Kaatsheuvel!


Voor Informatie en registratie: http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=65450
Big image
Ik kijk er naar uit om je weer te ontmoeten..misschien wel tijdens deze classes en zo niet, een andere keer!


With ease

Kalpana