Vacht vilten Workshop

Ontwerpen en vilten een artistiek werk in vacht

Doe mee met VOLUMEAtelier en ga aan de slag met vacht vilten

leer om met een prachtig vacht te werken en verbazingwekkend artistieke werkstuken v te voorshchijn te toveren, voor thuis of om self te dragen!

Bij VOLUMEAtelier in Cancela, S.C.Dão, Portugal, op 8 April 2014

De workshops worden georganiseerd door mij, Anarita de Albuquerque, textiel kunstenares en ontwerpster.De workshops zijn zo georganiseerd dat ze leuk blijven voor de gevorderden en voor de beginners, en iedereen wordt geïnspireerd!

De workshop begint om 10 uur, op het adres hieronder,

Om ongeveer 12,30 gaan we een lichte vegetarische maaltijd nuttigen, om daarna weer aan het werkte gaan tot ongeveer vijf uur.

De prijs voor deze workshop is € 40, maaltijd en materialen zijn inbegrepen, dat is met 1/4 van een schapenvacht, dit is voldoende voor een groot kussen, een sjaal of een tas, als je een hele vacht eens wilt proberen , neem dan met voorhand contact met mij op om dat te bespreken.

richtingen

Cancela, Santa Comba Dão, van Tábua over de brug richtingCoimbra, de tweede afslag nemen, S.Miguel/Cancela, op de T splitsing naar rechts,even voorbij het benzinestation,aan de rechterkant van de weg, ziet u links een groot roze huis.u kunt links naast het huis parkeren
Coördinaten: 40º23’37.00”N 8º05’17.41”O