ИСКАМ НОВА ВРЪЗКА

Аудио практики и ритуали за среща с нова любов

Аудио практиките и ритуалите за среща с нова любов ‚Искам нова връзка‘ са във вид на аудио описания на ритуали, мини-констелации с листи А4, констелации във въображението. Изпълнявате ги самостоятелно, слушайки моя глас и повтаряйки лекуващите фрази.

Big picture

Какви точно са практиките?

1. Практика ‚Благословия от родителите‘

В тази практика ще поработите с родителите си и ще поискате благословия да сте по-щастливи от тях, да имате връзка, различна от тяхната и да не следвате семейния модел, ако не го харесвате. Така ще спрете да подавате грешни сигнали към мъжете –от една страна ‚ Ела, чакам те‘, а от друга- Не идвай, ако ще правим двойка като тази на родителите ми‘.

Big picture

2. Ритуал-почит към страдалите жени в рода

Лоялността към роднините и нашата сляпа любов към тях подсъзнателно ни карат и ние да сме като тях, да носим техните вярвани и тяхното бреме. Несъзнателно да поемаме потиснатите чувства на прародителките си и да заставаме на страната на обидените, насилени, унизени жени в рода и да водим война с мъжете. Но това само може да ни навреди –да не създадем връзка или да не успяваме да задържим партньор.

Big picture

3. Практика за възстановяване уважението към мъжа в моя род

Когато в рода жените са като цяло по-силни от мъжете, ролята на мъжа се обезценява. Той е поставян ‚под чехъл‘, приносът му към продължаването на рода не е оценен. Това отблъсква евентуалните Ви партньори, тъй като те подсъзнателно усещат, че ги чака тази роля, ако са с Вас.

Big picture

4. Ритуал за коригиране негативното отношения към мъжете

Негативното отношения към мъжете се формира под влиянието на негативни сценарии в родителското семейство или при други роднини, някои филми, настройки в обществото. Няма как да привлечете достоен мъж, ако имате презрително или обвинително отношение към мъжете.

Big picture

5. Практика с предходни партньори на родителите

Ако част от сърцето на баща Ви или майка Ви е останала с предишен партньор, с когото отношенията не са били довършени или са били прекъснати несправедливо, с недомлъвки, или с болезнени обиди, това може да доведе до неуспех в любовта във Вашия живот.И не е нужно да знаете историите за бившите любими на родителите си, за да въздействат върху Вас.

Big picture

6. Практика за пускане на бивши партньори

Най-честата причина за липса на партньор, е че жените трудно прекратяват емоционалната връзка с бившите в сърцето си. Душата им помни само хубавите моменти и скришом се надява Той да се върне и да ги направи щастливи. В това състояние жената не излъчва желание за ново начало с друг човек до себе си.

Big picture

7. Практика за свързване с умели жени от рода

Във всеки род има жени, които са преодолели Вашия тип трудности. Чрез тази практика ще се свържете с тях и ще ги помолите за ресурс.

Big picture

8. Практика за отваряне на сърцето към бъдещия партньор

Чрез тази практика ще създадете пространство до себе си за мъж, равностоен партньор, който ще Ви дава като мъж, а не като баща, майка, брат, дете....

Big picture
Big picture

+ 3 БОНУСА

Бонус 1: Практика за емоционална подкрепа на себе си в трудни моменти на раздяла, безизходица, за трансформиране на чувство на тъга, разочарование, безнадеждност, съмнения... Осъществявайки дълбок контакт с вътрешното си аз и давайки му любов и подкрепа, отнасяйки се към него със съчувствие и разбиране, ние сме способни да създадем своя вътрешна опора и вътрешна безопасност и ставаме по-уверени, че можем да се справим с всяка трудност.


Бонус 2: Практика за взимане на решения, въз основа на усещанията на собственото тяло.

Тялото ни всичко помни и всичко знае. За него няма минало или бъдеще. Можем да му се доверим, за да ни води в нашите решения.


Бонус 3: Позитивни утвърждения, създаващи настройка за среща с нов партньор

Времето на събуждане е мигът, в който преминаваме от изменено състояние на съзнанието към будно състояние. Това е подходящ момент за произнасяне на позитивни утвърждения, свързани със среща с нов партньор. Чрез утвържденията ‚почистваме‘ вътрешното си пространство от съмнения и засилваме своята вяра в собствените сили.

ЦЕНА

Пакетът от 8 практики+ 3 бонуса е на цена 40 лв.

Предимства на практиките:

-Практиките остават за Ваше ползване неограничено време

-Практиките са лесно изпълними

-Практиките не отнемат много време, а само от 15 до 30 мин.

-Практиките не изискват някакви специални умения, нужна е само искреност и точно спазване на инструкциите

Big picture

Във вътрешния Ви свят всичко е възможно. При работа с практиките, можете да промените и трансформирате бариерите, които стоят на Вашия път към нова любов. Лесно е като детска игра! Опитайте! Вълшебствайте и се радвайте на резултата! Пожелавам Ви успех!

Водещ на практиките:

Татяна Георгиева- сертифициран фасилитатор на семейни констелации, терапевт по метода на Леонид Талпис –Вселенска терапия. Автор и водещ на уъркшопи за жени на различни теми, на трансформиращи практики ‚Пеперуда‘, онлайн курс ‚Желанието на сърцето‘, водени медитации ‚Благословия за женственост‘, индивидуални констелации.

Повече за семейните констелации и водещата: