Modverkiezingen!

Lieve Admin,Toen ik woensdag in de klas zat naast mijn vriendin en druk aan het werk was, werd ik opeens geroepen en geslagen door haar. Ze gilde door de klas IRIISSS we kunnen eindelijk onze droom waar maken. Er komen weer moderator verkiezingen. Ik was superblij en ben meteen ga denken hoe ik deze brief helemaal eigen kon gaan maken.


Laat ik me eerst maar even gaan voorstellen. Ik ben dus Iris Visser en op Gosupermodel ook wel bekend als jenny33. In oktober ben ik alweer zeven jaar actief op dit model. Ik zelf besta al 16 jaar op de wereld.

Ik doe de opleiding MBO pedagogisch werk, niveau 3. Ik vind mijn opleiding super leuk, vooral omdat ik met kinderen kan en mag werken.


In mijn vrije tijd ben ik vooral op mijn slaapkamer te vinden achter mijn laptopje. Ik kan uren lang op gosupermodel spelen, kletsen enz.. Met wat muziek op de achtergrond vermaak ik me wel. Daarnaast vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn, kleren pimpen, armbanden/kettingen maken, nagels decoreren en ga zo maar door. Wat ik ook wel uren kan doen is winkelen met mijn lieve vriendinnetjes.

Waarom ben ik geschikt?

Als ervaren speler van gSm ken ik alle regels en houd ik mij daar strikt aan. Je steentje bij mogen dragen aan het veilig houden van een site waar per dag zo'n tweeduizend meiden op spelen, is een erg bijzondere en verantwoordelijke taak. Ik zou graag andere meisjes willen helpen om gSm te kunnen spelen zonder waarschuwingen. Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik mod wou worden zodra het kan en mocht. Maar ik ben jaren lang te jong geweest. Ik wil gSm graag verbeteren, moderator of niet! Het lezen van teksten of zinnen gaat mij gemakkelijk af, het schrijven en typen ook. Maar ook ik kan soms wel eens spelfouten maken, maar dat is menselijk, toch?


Even checken

  • Ik ben 16 jaar.
  • Ik beschik over een eigen laptop en tablet.
  • Ik log bijna iedere dag in en 's avonds ben ik uren online, dus die 10 uren haal ik wel.
  • Ik heb toestemming van mijn ouders.
  • Lezen en schrijven kan ik prima, al zeg ik het zelf.
  • Ik kan/mag een scan van mij ID-kaart sturen.
  • Ik ben al zeven jaar actief op gsm, ik kan daarom wel zeggen dat ik een heleboel weet over gosupermodel.
  • Ik heb me tot nu toe altijd gehouden aan de regels op gosupermodel, en dat zal ik altijd blijven doen.