Reefz Sessies

Nieuws - Ontwikkelingen - Innovaties

Inspired by Nature:


Professionals met uiteenlopende expertises praten je bij over de laatste stand van zaken en voorzien je van de nieuwste updates uit het werkveld. Allemaal passend binnen het thema van Reefz: Inspired by Nature.


Wat kun je verwachten ? Elk kwartaal boeiende, actuele onderwerpen op het gebied van wildife (& andere dieren), natuur en duurzaamheid. Gepresenteerd door professionals die spreken vanuit hun dagelijkse praktijk. In de programmering is een prominente rol weggelegd voor de Dierensector.


Voor wie ? Professionals, studenten, betrokkenen en overige geïnteresseerden zijn welkom om deel te nemen. We streven naar een divers publiek; dat maakt de discussie interessant én relevant.


Waar ? Op verschillende locaties in het land.


Kijk voor meer informatie over Reefz op de website www.reefz.nl of lees verder voor meer informatie over de Reefz Sessies - seminardagen.

Programmering

Op www.reefz.nl/reefzsessies is een actueel overzicht van geplande data, tijden, locaties, gastsprekers en onderwerpen te vinden.


Heb je zelf ideeën voor gastsprekers en/of actuele onderwerpen voor Reefz Sessies ? Laat het weten in het Forum.

Reserveren

In de Agenda kun je zelf je eigen deelname aan Reefz Sessies inplannen en -indien van toepassing- betalen. Deelname staat open voor iedereen !


Deelname is kosteloos voor Reefz Full Members (= Professional Members, Associate Members, Student Members). Reefz Free Members betalen een toegangsprijs.


Regel je lidmaatschap eenvoudig via www.reefz.nl.

Livestream

Reefz Sessies zijn voor Reefz Full Members tevens via Livestream te volgen, ga hiervoor naar www.reefz.nl/livereports en kies het tabblad Reefz Sessies.


Geen gelegenheid om live mee te kijken ? In veel gevallen zijn de recordings van de individuele presentaties binnen enkele dagen terug te zien via www.reefz.nl/recordings.

VERWACHTE SPREKERS ⬇︎

💡 Reefz Sessies Presenters

Zelf een presentatie verzorgen tijdens Reefz Sessies ? Klik hier voor meer informatie en het registratieformulier.

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een projectbureau, gespecialiseerd in strategie, projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid.


WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiënte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau voor haar opdrachtgevers kan opereren.


WildWorld B.V. is uitgever van Reefz.

Klik hier voor meer informatie en lidmaatschap.