TurboSP2U.com

Rahsia Menjana Income Secara Turbo Setiap Hari

Jana Income Secara Turbo Dalam SharingProfit2u.com


Sistem TurboSP2U.com akan mendapatkan downline untuk anda dengan cara yang lebih mudah & pantas, tanpa perlu bersusah-payah mencari & menaja downline. Ribuan prospek telahpun disediakan untuk anda, dapatkan minima 2 orang tajaan ataupun seberapa banyak downline yang anda inginkan daripada ribuan prospek yang telah disediakan itu.

Jika anda mempunyai rakan-rakan ataupun downline sendiri, maka anda bolehlah promosikan URL anda (seperti tertera pada bahagian "URL Anda") kepada mereka, sebaliknya jika anda menghadapi masalah untuk membuat penajaan, maka ikuti langkah berikut:


Bila anda klik butang BLAST NOW di website TurboSP2U.com dan buat bayaran RM20, sistem akan blast-kan serta-merta promosi link anda secara SMS terus ke handphone 100 orang prospek, iaitu sebaik sahaja bayaran anda telah disahkan. Anda boleh ulangi proses ini dari semasa ke semasa.


[Contohnya: Jika anda blast 5 kali (kos anda RM100) dan jika hanya 1% sahaja yang menyertai anda, maka anda akan perolehi RM500 (5 org x Rm100). Manakala jika hanya 0.5% sahaja yang menyertai anda, maka anda masih dapat RM200 (2 org x RM100). Bayangkan jika anda dapat jauh lebih banyak dari itu... wang RM100 akan mengalir masuk terus ke akaun bank anda berulangkali! . . Dan Ini Baru Sahaja Bonus Penajaan, Belum Lagi Masuk Bonus-bonus Lain Yang Jauh Lebih Besar...]


Mudah bukan?