- Gesloten - Vacature StudyFlow

Full-time Sales/Support/Communicatie heldin

Over StudyFlow

We zijn een kleine (5 werknemers) snelgroeiende internet-startup in Amsterdam. We bestaan sinds 2010 en sindsdien zijn we uitgegroeid tot het grootste eindexamen-oefenplatform in Nederland. 1 op de 2 leerlingen in Nederland oefent zijn eindexamens bij ons en vorige examenperiode zijn er meer dan 6 miljoen oefenvragen beantwoord op StudyFlow. Dit is wat mensen over ons zeggen: https://twitter.com/studyflow/favorites


Onderwijs: De grote uitdaging

We houden hier wel van een uitdaging, en door ons op het onderwijs van de toekomst te richten hebben we een avontuur van formaat gekozen.


Onze ambitie gaat namelijk verder dan eindexamens alleen. Met StudyFlow proberen wij het leerplatform van de toekomst te bouwen. Dit doen we door met technologie onderwijs adaptief en persoonlijk te maken. Kort door de bocht is dit een digitale prive-leraar. We geloven dat we met onze technologie elke leerling op de wereld, ongeacht taal, afkomst of vak een prive-les kunnen bieden. Onze missie is om wereldwijd hierin de beste en grootste te worden.

Wat zoeken wij?

Als de onderstaande beschrijving bij je past, dan is dit de kans om in een vroeg stadium aan boord te springen van een jong, informeel en gezellig bedrijf in een periode van snelle groei.


Je hebt geen regels nodig en je leert snel

Je wilt als persoon groeien en vindt het niet erg om in het diepe gegooid te worden. Je neemt initiatief en je bent bereid met vallen en opstaan te leren.

Je bent in meerdere rollen comfortabel

Het ene moment geef je een presentatie aan de directie van een school, het andere moment zit je in een klas van leerlingen om vragen te beantwoorden of hang je aan de telefoon met de pers (radio, televisie, etc). Ook werk je samen met mediapartners, en verzorg je communicatie op twitter & facebook.

Koffie halen, no way

Bij ons zal je verantwoordelijkheid krijgen. Dit betekent dat je geen koffie rondbrengt en dat alles wat je doet daadwerkelijk impact heeft op het verloop van het bedrijf. We zijn anti-­bureaucratisch: Iedereen binnen StudyFlow is eigen baas en bepaalt de eigen werktijden. Er wordt verwacht dat je niet simpelweg orders uitvoert; maar zelf pro-­actief aan de slag gaat. Je kan goed met deze extreme vrijheid omgaan. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheid, en bent op langere termijn in staat om leiding te geven aan andere support/sales/communicatie medewerkers.


We vinden het niet belangrijk wanneer, of waarvandaan je werkt. Zolang je maar 'ass-kicked' en alles uit jezelf haalt.

Je bent hypersociaal en je hebt aandacht voor details

Je bent iemand die van nature makkelijk in de omgang met mensen is, en je let hierbij meer dan anderen op de details.

Work-hard, play hard

Je hebt een work-hard, play hard mentaliteit. Als lid van het StudyFlow team doe je je beste werk ooit. Het soort werk waar je s'ochtends wakker voor wordt en waar je s'avonds trots op bent.

Je wilt bij een van de meest snelgroeiende en impactvolle startups in Nederland werken

Je kickt op het bijdragen aan een betere wereld. Samen met 1000-en van onze leerlingen en docenten, bouw je mee aan het persoonlijker en fijner maken van onderwijs. Je komt regelmatig in contact met leerlingen en bij StudyFlow klassen over de vloer. Je ziet echt het positieve effect dat je hebt op de maatschappij. Heel erg dankbaar werk dus ;-).

Wat bieden we jou?

Deelname aan een waanzinnig uitdagend avontuur. Een startup omgeving waar je mag leren van je fouten en verantwoordelijkheid krijgt. Een competitief salaris. Geen bureaucratie of ‘red‐tape’. Keihard werk afgewisseld met evenveel play. En wie weet meer... Het zal in ieder geval geen moment saai zijn ;-­)


Past dit bij jou en heb je tijd om erover te praten?