NF6

Notícies Fresques des de 6è A

Ja tenim el Rei Carnestoltes


Per fer el carnestoltes vam dividir-nos en tres grups uns van fer la carota recobrin-la de paper i cola després van fer-li un nas una boca els ulls, celles i les orelles, van fer una altra capa i van reforçar els ulls...


L’altre grup va fer l’estructura amb canyes, cinta adhesiva fent l’estructura com si estigués assegut.


I per ultim vam vestir al carnestoltes i li vam ficar paper de diari .per que no sembles molt pàl·lid al pintar el cap vam fer-li un forat per el coll i el vam clavar la canya del coll.Autors: Daniel i SheilaAeromodelisme

A Constanti es va celebrar la festa major un dels actes va ser una exhibicio d’aeromodelisme. L’aeromodelisme es pot considerar el primer contacte amb el mon de l'aviació, ja que es una de les modalitats en la que es poden iniciar els mes petits. En aquesta modalitat molts dels nostres esportistes han aconseguit els primers llocs en Campionats Nacionals, Europeus i Mundials.
Hi ha dos tipus de llocs interior i exterior i es pot volar amb helicopter o amb avio, amb helicòpter es una mica mes difícil perque va recte i tens que dominar-lo perquè no doni moltes voltes pero si no pots, vol dir que esta trencat.
Tipus d’avions:
Avions radiocontrolats: segurament la majoria ha tingut l'oportunitat de veure, almenys per televisions, algun d'aquests avions radiocontrolats. Dins el radiocontrolat hi ha diverses modalitats, ja que varien segons costos i principalment gustos. Les principals són: Planadors, motovelers, motors elèctrics, motors a explosió, Jets, i escala.
en planadors, hi ha molta varietat, hi ha per a principiants, acrobàtics, de velocitat. Però el que podem dir que més els diferencia totes les altres varietats és que no estan propulsats per motors. Al principi és molt semblant als de vol lliure sense motor, són remolcats fins a una certa alçada, en la qual són alliberats, hi ha partir d'allí planegen i són dirigits per ràdio control des del terra. Les comandes són exactament igual que els d'un avió, a exepcio l'accelerador
Motovelers, al principi es veuen molt similars als planadors, però a diferència que tenen motor. La forma de vol és molt similar, només que per guanyar alçada utilitzen l'energia generada per un motor que pot ser a explosió o elèctric.


Autors: Ismael i Daniel

Fonts: Viquipedia

Helicòpter 1
Flying 20 Helicopters Simutaneously Part II

Final digne d'un rei

Avui ha acabat el regnat del Rei Carnestoltes. Fins l'any que ve!


A les 4 hem sortit cap al pati, ens hem assegut tot el cole fen mitja rodona.
El Marc i la Iris han llegit un discurs sobre el carnestoltes.
Després, al cap d’un quart d’hora per cicles hem deixat totes les pancartes amb els seus desitjos escrits amb paper.
Un cop posades les pancartes, el Carlos i el Fernando li ha calat foc i hem esperat a que es cremes el monigot.
Després hem fet filera i alguns nens han anat a ajudar al Fernando i els nen de la filera hem pujat cap a classe.


Autors: Iris i Álvaro

Big image

Carnaval

El divendres vam anar a passejar per Constanti amb el carnestoltes,vam sortir de l’escola per l’avinguda 11 de setembre fins a baix trobant-nos al Centcelles despres al arribar a baix de la rambla vam tornar a pujar tota la rambla fins a dalt. Despres vam donar una volta al kiosk baixant fins al carrer de l’escola i tots anàvem aixi:


P3: Flautistes d’ameli
P4: La rateta que escombrava l’escaleta
P5: Les set cabretes i el llop
Primer: Caputxeta vermella
Segon: Caputxeta vermella
Tercer: (noies) Blancaneus i (nens) els set nans
Quart: (noies) Blancaneus i (nens) els set nans
Cicle superior:musics de bremen
5è A: Gats
5è B: Gossos
6è A: Galls
6è B: Ases


Autors: Daniel i Gerard