Deep Blue Group Publications LLC

Investing Guide at Deep Blue Group Publications LLC Tokyo: Key Financial råd for retur Veterans

De siste generasjoner av veteraner står overfor en særlig komplisert økonomisk bilde, tilskrevet flere distribusjoner, en tøff sivil økonomi, rov utlån trusler hjemme og uførhet og helsespørsmål.


Det er grunnen til Veterans Financial Coalition (http://www.veteransfinancialcoalition.org) ble dannet i juni 2014 en mangfoldig gruppe av organisasjoner inkludert Visas Praktisk Money Skills for Life, Association for Financial Rådgivning og planlegging utdanning (AFCPE), Consumer Handling, og Consumer Federation of America. Koalisjonen imot tre nye medlemmer i november - Call For Handling, National Consumers League (NCL) og National Foundation for Credit Rådgiving (NFCC).


Organisasjonen har som mål å oppfylle behovene til veteraner reentering sivile liv ved å kjøre tre mål:


  • Utdanne veteraner og de lokale organisasjoner som tjener dem.
  • Forsknings forbruker beskyttelse for veteraner.
  • Øke bevisstheten for veteraner finansielle behov.


Bortsett fra Veterans Financial Coalition, kan retur veteraner og reservister også bruke følgende forslag og ressurser til å bygge sin post-militær økonomisk og karrierevei:

Få personlige råd: Gjennom militær karriere livssyklus, aktive militære, reservister og pensjonerte militært personell har tilgang til bestemte sparing, investering og forbruk ressurser. Men ingenting tar plassen til personlig økonomisk / skatt råd og levetid personlig økonomi utdanning. Veteraner kan vise og laste ned ressurser som budsjettering tips, skatt pause informasjon og pedagogiske spill fra Veterans Financial Coalition. Som en del av koalisjonens gratis ressurser, gir AFCPE også en online database for å finne en sertifisert profesjonell finansiell rådgiver for å hjelpe til med sparing, forbruk, investeringer og skattespørsmål. På kreditt front, har Wells Fargo inngått samarbeid med National Foundation for Credit Rådgiving og dens Sharpen Your Financial initiativ fokus å levere Wells Fargo er Hands on Banking (http://www.handsonbanking.org/financial-education/hands-on-banking -For-militær /) utdanningsprogram spesielt for servicemembers.


Dra nytte av alle overgangs assistanse programmer. Transition Assistance Program (TAP) som tilbys av US Department of Veterans Affairs (VA) er et første-trinns clearinghouse for informasjon om VA karriere, utdanning, økonomisk og yrkesrettet rehabilitering assistanse. Verksted og video guider er tilgjengelig på nettstedet i tillegg til linker til veteraner mulighet til å jobbe (VOW) program og andre VA utviklings- og karrieresuksessprogrammer. US Department of Labor Karriere One Stop nettstedet tilbyr også tilleggsinformasjon om militær-spesifikke karriereprogrammer.


Unngå svindel. Dessverre, aktive og returnerende militært personell er ofte rettet for et variert utvalg av økonomisk svindel. Veteraner Financial Coalition medlem Forbruker Handling tilbyr en økonomisk Survival Guide for servicemembers og veteraner.


Få skatte hjelp. Internal Revenue Service nettstedet gir en rekke skatte ressurser for aktive militære og veteraner. Det er også verdt å jobbe med en lisensiert skatt profesjonell med ekspertise i militære overgangsspørsmål . Det er en god idé å stole på betrodde venner og familie for henvisninger til skatt fagfolk som har erfaring med aktive militære og veteraner, men du kan også kontakte staten CPA (statsautorisert revisor) samfunn å samle navn på fagfolk i ditt område. Husk alltid å intervjue fagfolk før du leier dem.


Gå dypere på utdanning pauser. Sjekk US Department of Veterans Affairs nettside for sin utdanning fordeler. Post-9/11 GI Bill, for eksempel, kan dekke hele kostnaden for in-state undervisning og avgifter for en offentlig høyskole i inntil 36 måneder (fire år) etter løslatelse fra aktiv tjeneste. En kombinasjon av VA undervisning og opplæringsprogrammer kan tilby mer hjelp. Student bistandsprogrammer eksisterer også for barn av avdøde og funksjonshemmede veteraner. FinAid.org tilbyr bakgrunn på mange av disse programmene.


Bottom line: Hvis du er en veteran eller kjenner en, dra nytte av hele spekteret av finansielle, karriere og opplæring ressurser til å sikre en lys, post-militær fremtid.


Mer relatert Conten