SV TCL & Associates Probe Company

SV TCL & Associates Probe Company: SV TCL Normeret en af de Hojeste Test Forbrugsmaterialer Leverandorer

Kunderesponser Give SV TCL høj Score i første nogensinde VLSIresearch Test forbrugsmaterialer placeringer.

SV sonde Pte. Ltd ("SV TCL"), en af verdens førende leverandører af højtydende sonde kort, meddelte i dag, at det er blevet navngivet af VLSIresearch som en af de højeste ratede Test forbrugsmaterialer leverandører ifølge resultater fra deres 2014 kundetilfredshedsundersøgelse.

Test forbrugsmaterialer produkter omfatter sonde kort, test sockets og device interface boards. Mange virksomheder har reageret på undersøgelsen og SV TCL blev betragtet som en af de højeste ratede forhandlere, udmærker sig særligt godt i engagement og Partnering kategorier. I de samlede 10 bedste placeringer, som omfatter halvleder udstyrsleverandører, ville SV TCL høj score placere dem i #4 position.

"Vi er meget stolte af denne anerkendelse," sagde Mr. Kevin Kurtz, formand & CEO af SV TCL. "Den høje score viser, at SV TCL kan konkurrere højre sammen med vores større konkurrenter simpelthen på grund af vores engagement og vilje til at samarbejde med vores kunder, især på nye og innovative produkter til nye enhed applikationer såsom kobber søjle og TSV."

"SV TCL modtaget fremragende ratings i den første nogensinde Test forbrugsmaterialer leverandør Rankings, udfører meget godt i forhold til deres udstyr jævnaldrende. Som IC industri udvikler sig og afprøve produkter stigning i kompleksitet, SV TCL ikke kun producerer produkter af høj kvalitet, men arbejder tæt sammen med sine kunder til at opfylde disse dynamiske test udfordringer."kommenterede G. Dan Hutcheson, CEO af VLSIresearch.

Sonden kort er væsentlige værktøjer til elektriske afprøvning af halvlederwafers før de er skåret i tern, pakket og samlet i elektroniske produkter såsom tabletter, smart telefoner, computere og digitale medieafspillere.