Nike voetbalschoenen

Vanaf 199,95 euro

Voor alle soorten velden (gras of kunstgras)

De Nike Mercurial Vapor X FG voetbalschoenen. Gemaakt voor explosieve snelheid. De Nike Mercurial Vapor X is de favoriete keuze van onder andere Eden Hazard. De 'Micro touch' technologie zorgt ervoor dat de schoen past als een handschoen, je hebt het gevoel alsof je op je blote voeten speelt!
De tong van de schoen zit vast gestikt aan de bovenlaag en is gemaakt van ultra dun tejin microfiber leder. Deze dunne laag van tejin vormt zich perfect naar de voet en voelt aan als een tweede huid. Het voordeel van de vaste tong is dat je een perfecte instap hebt en een goed vergrendeld comfort.
De bovenlaag bestaande uit micro textuur zorgt voor een perfecte grip en een uitstekende touch met de bal. In deze textuur zit de ACC technologie geweven. Deze ACC technologie zorgt voor een perfecte grip onder alle weersomstandigheden. De nieuwe noppen positionering op de zoolplaat zorgt ervoor dat je in alle richtingen een explosieve afzet hebt.
Aan het nieuwe noppen patroon valt ook op dat er op de hak plaats is gemaakt voor 2 extra paar noppen. Deze noppen zorgen voor meer stabiliteit en tractie op het veld.


filmpje(bron YouTube): https://www.youtube.com/watch?v=Rz5EUNc0cgg

Big image

De online specialist van Nederland

Welkom bij 100% Voetbal, de online soccer specialist. Bij ons kunt u alle soorten en maten voetbalschoenen bestellen. Makkelijk en snel met diverse filialen in Nederland

100%VOETBAL GORINCHEM

100%voetbal is een franchiseketen die gespecialiseerd is op voetbalartikelen. De 8 speciaalzaken zijn verdeeld over heel Nederland. Deze winkels hebben een gezamenlijke website, namelijk www.100voetbal.nl De website toont een greep van het uitgebreide voetbalassortiment van de winkels. Het assortiment van 100%voetbal bestaat uit o.a. voetbalschoenen, tenues, trainingspakken, fankleding en aanverwante artikelen. Bij 100%voetbal kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en een goed advies.

100%voetbal is leverancier voor vele verenigingen in geheel Nederland. Ook de leden van deze verenigingen weten de weg naar de winkels te vinden. Dat 100%voetbal een goede band heeft met de verenigingen is met name te danken aan de specifieke service die een vereniging verlangt, en geboden wordt door de winkels. Alle wensen en eisen die een vereniging heeft worden serieus genomen en 100%voetbal zal er alles aan doen om hieraan te kunnen voldoen (waar een wil is, is een weg).100%voetbal is waar voetbal begint!
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen doormiddel van dit contactformulier.